امروز دوشنبه بیست و هفتم اسفند ماهسال یک هزار و سیصدو نود و هفت 1397/12/27

اردوی راهیان نور خواهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت برگزار شداردوی راهیان نور خواهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت برگزار شد
 اردوی راهیان نور خواهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت برگزار شد   دانشجویان خواهر دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت به همت بسیج دانشجویی به اردوی راهیان نور در مناطق عملیاتی جنوب و شلمچه اعزام شدند.   دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت با حضور در گلزار شهدای شهرستان جیرفت و تجدید میثاق با آرمان های حضرت امام و شهداء گرانقدر و مقام معظّم رهبری مد ظله العالی، کاروان بزرگ راهیان نور را بدرقه کرد.   دکتر اسلامی در حاشیه برگزاری این اردو گفت: در اردوی راهیان نور امسال سعی شد برای اینکه همه دانشجویان از این فرصت معنوی استفاده نمایند، دانشجویانی که تاکنون به این اردوی فرهنگی اعزام نشده اند در اولویت سفر برای آشنایی با رشادت ها و دلاور مردی های شهدای گرانقدر این مرز و بوم قرار گیرند.   رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت بیان کرد: این سفر فرصت خوبی برای آشنایی با فرهنگ ایثار و شهادت و نهادینه کردن این فرهنگ در زندگی دانشجویان است.   وی به بیان اینکه هیچ حرکتی فرهنگی در دانشگاه‌ها مانند راهیان نور بر جوانان اثرگذار نبوده است، افزود: اردو‌های راهیان نور همواره مورد تاکید مقام معظّم رهبری بوده و هر ساله ایشان بر تقویت و توسعه این حرکت عظیم فرهنگی تاکید داشته است.   دکتر اسلامی گفت: همگی ما موظفیم به طرق مختلف حماسه هشت سال پایداری، ایثار، مقاومت و دلاورمردی‌های شهداء را به نسل‌های آینده انتقال دهیم و بی‌شک برپایی اردوهای راهیان‌نور یکی از بهترین این راه‌هاست.   رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت با بیان اینکه حماسه هشت سال دفاع مقدس در تاریخ کشور ما تا ابد ثبت شده و منحصر به برهه زمانی خاصی نیست، گفت: برپایی اردوی راهیان نور یکی از مهم‌ترین برنامه‌های فرهنگی واحد جیرفت بوده و هدف از برپایی آن، آشنا کردن دانشجویان و نسل جوان کشور با آرمان‌ها و ارزش‌های والای نظام و انقلاب و پاسداشت خون شهداء است.

اردوی راهیان نور خواهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت برگزار شد

بیست و سومین جشنواره سراسری هنر، فن آوری، پژوهش و ادبیات دینی، قرآن و عترت