امروز دوشنبه سی ام اردیبهشت ماهسال یک هزار و سیصدو نود و هشت 1398/2/30

حضور مسئول بسیج ادارات استان کرمان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفتحضور مسئول بسیج ادارات استان کرمان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت
 جلالی مسئول بسیج ادارات استان کرمان ضمن حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت با کارکنان بسیج و رئیس دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.   اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت در این دیدار بیان داشت: تنها چیزی که موجب مباهات ما در این دانشگاه است این که روحیه بسیجی موجب حرکت‌های انقلابی در این واحد شده است.   وی افزود: بسیج کارکنان این دانشگاه باعث تعامل بین همکاران شده است.   اسلامی گفت: واحد جیرفت در استان برای کمک به سیل‌زدگان رتبه اول استان را دارد.   رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت افزود: کمک به سیل‌زدگان هنوز احساس مسئولیت به هموطنان می‌باشد که کمک با دست خالی ارزش بیشتری دارد.   در حاشیه این بازدید موسی سلیمانی مسئول بسیج کارکنان دانشگاه آزاد گفت: یک نفر از اعضای بسیج کارکنان دانشگاه به مدت یک‌ماه برای همکاری به مناطق سیل‌زده خوزستان اعزام شده است.

حضور مسئول بسیج ادارات استان کرمان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

بیست و سومین جشنواره سراسری هنر، فن آوری، پژوهش و ادبیات دینی، قرآن و عترت