1398/06/04 (9:50:00 PM)

بازدید معاون تحقیقات و فن آوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی از دانشگاه آزاداسلامی واحد جیرفت.

🔻 به گزارش روابط عمومی واحد جیرفت : دکتر دهقانی فیروز آبادی معاون تحقیقات و فن آوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی به همراه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از مزرعه آموزشی تحقیقاتی دانشگاه آزاداسلامی واحد جیرفت بازدید نمودند .
 🔻 در ابتدای این بازدید دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت ضمن خیر مقدم گویی به بازدید کنندگان محترم و ارائه گزارشی از وضعیت مزرعه آموزشی تحقیقاتی دانشگاه و عملکرد مالی آین واحد دانشگاهی ایشان همچنین گفت : طی یکسالی که بنده به عنوان رئیس واحد انجام وظیفه نمودم بیش از ده تفاهم نامه همکاری با ادارات مختلف و دانشگاههای شهرستان داشته ایم و سالانه مبلغ ۵۰ میلیارد ریال بابت این تفاهم نامه ها درآمد غیر شهریه ای داشته ایم
🔻 دکتر اسلامی گفت : بر خلاف دانشگاه که در جذب دانشجو کمبود داشته ایم در مدارس سما خوشبختانه بیشترین دانش آموز را جذب کرده ایم و به اوج بلندی خود رسیده ایم و مدارس سما را هم در شهرستان عنبرآباد هم توسعه داده ایم  و در سال تحصیلی جاری دانش آموزان سما واحد تعداد ۱۸ نفر در آزمون تیز هو شان قبولی داشته ایم که در شهرستان و حتی در کشور هم یک رکورد محسوب میگردد.
🔻همچنین معاون تحقیقات و فن آوری و نوآوری دانشگاه در این بازدید گفت: پتانسیل و ظرفیت مزرعه آموزشی تحقیقاتی دانشگاه آزاد واحد جیرفت دربین واحدهای دانشگاهی در سطح کشور بی نظیرمیباشد و ما نباید کاری که مردم انجام میدهند در رابطه با کشاورزی انجام دهیم ، ما باید به عنوان یک واحد دانشگاهی بلکه باید هم آموزش دهیم و هم پرورش و پرورش دادن به تنهایی هنر نیست
🔻 دکتر دهقانی فیروز آبادی گفت: جیرفت بهشت کشاورزی است پس باید به عنوان بهشت آموزش کشاورزی هم معرفی شود و باید تبلیغات در جهت جذب دانشجوی کشاورزی به استانهای همجوار هم برسد و طرح جامعی در جهت جذب دانشجوی کشاورزی داشته باشیم و به صورت پله ای پیشرفت کنیم
🔻 معاون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: همکاری نزدیکی بین دانشگاه آزاد و صندوق شکوفایی و نوآوری شکل گرفته است و خیلی از طرحها توسط آن صندوق حمایت و پشتیبانی میشوند و محصول آن در سال آینده به ثمر خواهد نشست.
همچنین در پایان این بازدید رئیس دانشگاه آزاد استان کرمان : ضمن تشکر و قدر دانی از واحد جیرفت و معرفی رزومه کاری و سوابق علمی دکتر دهقانی فیروز آبادی گفت : از ویژگیهای بارز  این استاد فرهیخته فکر کارآفرینی ایشان میباشد که در حوزه کاری خود از نوابغ محسوب میگردد و شروع کاری ایشان شروع مبارکی میباشد .
🔻 دکتر علیرضا منظری توکلی گفت: مدیری که توانایی ایده پردازی دارد میتواند تاثیر گذاری زیادی در مجموعه ما داشته باشد و چرخ آن را به حرکت در بیاورد و شهرستان جیرفت به لحاظ توانمندی کشاورزی و نیروی انسانی به اندازه یک کشور میباشد که این امر در زمان جنگ تحمیلی و در زمان تبعید مقام معظم رهبری ثابت شده است.