امروز شنبه بیست و پنجم مرداد ماهسال یک هزار و سیصدو نود و نه 1399/5/25

شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸
شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸ معاون علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

قبولي 22 نفر از دانش آموزان سما واحد جيرفت در آزمون مدارس تيزهوشان

1390/04/08 (09:31:40 ق.ظ)

آنا" 22 نفر از دانش آموزان دبستان دخترانه و دبستان پسرانه سما دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت در آزمون مرحله دوم مدارس تيزهوشان شهرستان رتبه قبولي را كسب نمودند.
به گزارش خبرنگار"آنا" معاون سما دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت در همين راستا گفت: 19 نفر از اين دانش آموزان مربوط به دبستان دخترانه سما و 3 نفر از آنان از دبستان پسرانه سما واحد جيرفت مي باشند.
مهدي تكاور ضمن قدرداني از خانم افشاري و خانم شفيعي مدير و آموزگار دبستان دخترانه سما گفت: قطعا تلاش دلسوزانه همراه با همت و پشتكار اين موفقيت ها را به دنبال دارد و اميدواريم بتوانيم در عرصه هاي علمي گامهاي فراتري را برداريم.
وي كيفيت آموزش را در مدارس سما اين واحد دانشگاهي بسيار مطلوب ارزيابي كرد و اظهار داشت: سعي تمامي دست اندركارن مدارس سما اين دانشگاه بالا بردن سطع علمي و آموزشي مي باشد و جذب مديران موفق شهرستان از ديگر برنامه هاي اين مدارس مي باشد.
تكاور در پايان از عطا الله خرم روز و خانم مهناز مهني مدير و آموزگار موفق دبستان پسرانه سما تقدير نمود و خواستار كيفي سازي هرچه بيشتر آموزش در مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت شد.