امروز شنبه بیست و پنجم مرداد ماهسال یک هزار و سیصدو نود و نه 1399/5/25

شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸
شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸ معاون علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

جلسه مدیران مدارس سما واحد جیرفت با رئیس دانشگاه برگزار شد

1399/02/24 (12:29:08 PM)

جلسه مدیران مدارس سما واحد جیرفت با رئیس دانشگاه برگزار شد

در ابتدای این جلسه دکتر حسن سرحدی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آموزش مجازی و نحوه اجرای آن در ایام ویروس کرونا پرداخت و از مدیران مدارس در رابطه با همکاری در اجرای به موقع برنامه‌های آموزش مجازی تشکر و قدردانی کرد.

دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت در این جلسه ضمن خیر مقدم گویی به حاضرین در جلسه، اشاره‌ای به شب‌های قدر کرد و گفت: درک شب قدر فقط به بیدار بودن نیست، بلکه انسان باید در این شب ولو یک لحظه به اهل بیت علیهم السلام، حقیقت قرآن و منبع نور متصل شود.

دکتر اسلامی همچنین اظهار داشت: آنچه مد نظر و وظیفه ما به عنوان یک اصل است باید براساس شرایط و موقعیت کلی جامعه پیش برویم، و باید فرهنگ زندگی خود را با ویروس کرونا وفق بدهیم.

ایشان همچنین گفت: ما به عنوان یک معلم باید یک الگو در این زمینه باشیم و تمام خانواده‌ها نگاه آن‌ها به سمت ما می‌باشد که چگونه در مقابل این ویروس رفتار می‌کنیم، و بهترین نکته‌ای که باید مد نظر قرار دهیم خود مراقبتی در مقابل این ویروس است و شیوه این خود مراقبتی را به دانش آموزان منتقل کنیم، و پروتکل‌های بهداشتی را به دانش آموزان گوشزد و انتقال دهیم.

ایشان همچنین در پایان این جلسه از حساسیت و احساس مسئولیت کلیه دست اندرکاران و مدیران سما تشکر و قدردانی کرد.