امروز یکشنبه هفدهم فروردین ماهسال یک هزار و سیصدو نود و نه 1399/1/17

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت در پیامی، مبعث رسول گرامی اسلام حضرت محمد (ص) را تبریک گفت متن پیام دکتر اسماعیل اسلامی به این شرح است: ستاره‌ای بدرخشید و ماه مجلس شد. آغازین روزهای بهار طبیعت با بهاری‌ترین فصل گیتی، فصل شکفتن گل ایمان، مقارن و مزین شد تا حلاوتش سراسر وجودمان را در بر گیرد. هنگامه بعثت، روز خیزش انسان، روز تکوین آیه‌های رسالت و رویش تمامی ارزش‌های متعالی در حیات بشری است. مبعث رسول مهربانی، عید رهایی از جهل و سرگشتگی، شکوفا شدن و بیداری انسان است، امید که جرعه نوش چشمه‌ی زلال معرفتش باشیم. این روز فرخنده یعنی مبعث که مقارن شده با روزهای آغازین سال ۱۳۹۹ "سال جهش تولید" را از صمیم قلب به محضر ولی امر مسلمین جهان رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و به پیشگاه ملت غیور و مسلمان ایران اسلامی و شما همکاران عزیز و گرامی تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

چاپ و انتشار شماره چهارم نشريه زبان و ادبيّات انگليسي دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت

1393/04/01 (1:11:48 PM)

چاپ و انتشار شماره چهارم نشريه زبان و ادبيّات انگليسي دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، شماره چهارم نشريه علمي تخصصي گروه زبان و ادبيات انگليسي با همكاري انجمن رشته آموزش زبان انگليسي (اوج السا) چاپ و منتشر شد.
دكتر كاووس سليماني معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت ضمن ابراز خرسندي از فعاليت هاي پژوهشي در اين واحد دانشگاهي افزود: شماره چهارم اين نشريه با نام اختصاري اوج السا به چاپ رسيد كه با توجه به آماري كه از شماره هاي قبلي به دست آمده مورد استقبال خوب اساتيد، دانشجويان و حتي عموم مردم شهرستان از لحاظ كيفيت در امر آموزشي و تدوين مقاله قرار گرفته است.
سليماني در ادامه از روند روبه رشد فعاليت هاي پژوهشي در واحد جيرفت خبر داد و گفت: در امر پژوهش مسایل‌نو، راه حل‌های نو را می‌طلبد و با توجه به اينكه اين واحد دانشگاهي پژوهش محور مي باشد توانسته است در سطوح مختلف آموزشي براي دانشجويان گام هاي خوبي را بردارد.
ايشان دانشگاه آزاد اسلامي را در هر جامعه ای، نماد علم و دانش آن جامعه دانست و خاطر نشان كرد: یکی از ویژگی های چاپ و انتشار نشريات علمي، ماندگاری اثرات مکتوب در تاریخ علم می باشد.
وي از مهمترین عوامل مؤثر در موفقیت انجمن هاي دانشجويي را برای نیل به اهداف آموزشي و پژوهشي، برخورداری از ذهن خلاق و توانمند دانشجويان در عرصه ي علمي و فرهنگي برشمرد و تصريح كرد: نتیجه چاپ چنين نشرياتي ارتقای کیفی و کمی در بخش های مربوطه آن رشته خواهد بود.
كاووس سليماني معاون پژوهش و فناوري اين واحد دانشگاهي در پايان يادآور شد هدف اصلي چاپ اين نشريه مطالعه تأثير به كارگيري يك الگوي تركيبي بر يادگيري دانشجویان، الگوي تدريس تركيبي، يادگيري مبحث مشترك زبان انگليسي در دروس زبان انگليسي استفاده شده است.