امروز شنبه نهم مرداد ماهسال یک هزار و چهارصد 1400/5/9

افتتاح سالن تجمیعی واکسیناسیون کوئید 19 شهرستان جیرفت افتتاح سالن تجمیعی واکسیناسیون کوئید 19 شهرستان جیرفت
به گزارش خبر نگار آنا از جیرفت   «دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت » به همراه مهندس فرزانه برخوری رئیس مرکز بهداشت شهرستان جیرفت سالن تجمیعی واکسیناسیون کوئید 19 شهرستان جیرفت را افتتاح کردند . رئیس واحد جیرفت گفت: در همین راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت ، با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ومرکز بهداشت شهرستان جیرفت  اقدام به تجهیز سالن ورزشی  تالار ولایت  دانشگاه جهت واکسیناسیون کوئید 19 اقدام نموده است.  ایشان همچنین افزود: طرح ملی تزریق واکسن کرونا در سراسر کشور در حال انجام است که دستگاههای مربوط در شهرستان جیرفت می‌توانند تسهیل کننده امور مربوط به این امر مهم باشد، تا اهداف طرح مذکور هر چه سریع تر به نتیجه برسد. دکتر اسلامی  : مرکز تزریق واکسن کرونا در سالن ورزشی تالار ولایت دانشگاه آزاد ، به منظور تسریع و تسهیل امر واکسیناسیون برای گروه‌های هدف تجهیز و افتتاح شده تا شهروندان محترم  شهر جیرفت بتوانند با آسودگی و امکانات بیشتری از فرصت پیش آمده استفاده کنند. وی ضمن قدردانی از کادر بهداشت شهر ستان جیرفت با اهدای شاخه گل از پرسنل درمان مرکز تزریق واکسن در تالار ولایت قدردانی کردند دکتر اسلامی گفت: امید است با همت تمامی دستگاه‌های اجرایی، به زودی شاهد ریشه کن شدن ویروس منحوس کرونا باشیم و شهروندان و مردم ایران اسلامی در صحت و سلامت به زندگی خود ادامه دهند.

افتتاح سالن تجمیعی واکسیناسیون کوئید 19 شهرستان جیرفت

چاپ و انتشار شماره چهارم نشريه زبان و ادبيّات انگليسي دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت

1393/04/01 (1:11:48 PM)

چاپ و انتشار شماره چهارم نشريه زبان و ادبيّات انگليسي دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، شماره چهارم نشريه علمي تخصصي گروه زبان و ادبيات انگليسي با همكاري انجمن رشته آموزش زبان انگليسي (اوج السا) چاپ و منتشر شد.
دكتر كاووس سليماني معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت ضمن ابراز خرسندي از فعاليت هاي پژوهشي در اين واحد دانشگاهي افزود: شماره چهارم اين نشريه با نام اختصاري اوج السا به چاپ رسيد كه با توجه به آماري كه از شماره هاي قبلي به دست آمده مورد استقبال خوب اساتيد، دانشجويان و حتي عموم مردم شهرستان از لحاظ كيفيت در امر آموزشي و تدوين مقاله قرار گرفته است.
سليماني در ادامه از روند روبه رشد فعاليت هاي پژوهشي در واحد جيرفت خبر داد و گفت: در امر پژوهش مسایل‌نو، راه حل‌های نو را می‌طلبد و با توجه به اينكه اين واحد دانشگاهي پژوهش محور مي باشد توانسته است در سطوح مختلف آموزشي براي دانشجويان گام هاي خوبي را بردارد.
ايشان دانشگاه آزاد اسلامي را در هر جامعه ای، نماد علم و دانش آن جامعه دانست و خاطر نشان كرد: یکی از ویژگی های چاپ و انتشار نشريات علمي، ماندگاری اثرات مکتوب در تاریخ علم می باشد.
وي از مهمترین عوامل مؤثر در موفقیت انجمن هاي دانشجويي را برای نیل به اهداف آموزشي و پژوهشي، برخورداری از ذهن خلاق و توانمند دانشجويان در عرصه ي علمي و فرهنگي برشمرد و تصريح كرد: نتیجه چاپ چنين نشرياتي ارتقای کیفی و کمی در بخش های مربوطه آن رشته خواهد بود.
كاووس سليماني معاون پژوهش و فناوري اين واحد دانشگاهي در پايان يادآور شد هدف اصلي چاپ اين نشريه مطالعه تأثير به كارگيري يك الگوي تركيبي بر يادگيري دانشجویان، الگوي تدريس تركيبي، يادگيري مبحث مشترك زبان انگليسي در دروس زبان انگليسي استفاده شده است.