امروز یکشنبه چهارم فروردین ماهسال یک هزار و سیصدو نود و هشت 1398/1/4

پیام تبریک سال نو از دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفتپیام تبریک سال نو از دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت
 دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت در پیامی فرا رسیدن سال نو را به تمام دانشگاهیان تبریک گفت   به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت متن این پیام به شرح زیر است:   حلول سال نو و فرا رسیدن بهار طبیعت نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیاط طبیعت است. بهار فرصتی نو برای تازه شدن حیاط و باز نگریستن بر چگونه زیستن می‌باشد. آغاز بهار فرصتی برای آغاز شادابی، رویش فصل ایمان و درک شکوه جلوه خداوندی و ایجاد بینشی عمیق و بدیع از آیات الهی در جهان است. نوروز باستانی کهن ترین جشن گیتی است که رشد و پیوند نسل های گذشته و حال است. اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دانشگاهیان در سالی که گذشت، صمیمانه‌ترین تبریکات و شادباش‌ها را به مناسبت سال نو و بهار طبیعت به پیشگاه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت ابراز می‌نمایم و از ایزد متعال سالی خوش، توام با موفقیت، بهروزی، وفاق و همدلی و امید به پیشرفت مسئلت می‌نمایم.   دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

پیام تبریک سال نو از دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

چاپ و انتشار شماره چهارم نشريه زبان و ادبيّات انگليسي دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت

1393/04/01 (1:11:48 PM)

چاپ و انتشار شماره چهارم نشريه زبان و ادبيّات انگليسي دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، شماره چهارم نشريه علمي تخصصي گروه زبان و ادبيات انگليسي با همكاري انجمن رشته آموزش زبان انگليسي (اوج السا) چاپ و منتشر شد.
دكتر كاووس سليماني معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت ضمن ابراز خرسندي از فعاليت هاي پژوهشي در اين واحد دانشگاهي افزود: شماره چهارم اين نشريه با نام اختصاري اوج السا به چاپ رسيد كه با توجه به آماري كه از شماره هاي قبلي به دست آمده مورد استقبال خوب اساتيد، دانشجويان و حتي عموم مردم شهرستان از لحاظ كيفيت در امر آموزشي و تدوين مقاله قرار گرفته است.
سليماني در ادامه از روند روبه رشد فعاليت هاي پژوهشي در واحد جيرفت خبر داد و گفت: در امر پژوهش مسایل‌نو، راه حل‌های نو را می‌طلبد و با توجه به اينكه اين واحد دانشگاهي پژوهش محور مي باشد توانسته است در سطوح مختلف آموزشي براي دانشجويان گام هاي خوبي را بردارد.
ايشان دانشگاه آزاد اسلامي را در هر جامعه ای، نماد علم و دانش آن جامعه دانست و خاطر نشان كرد: یکی از ویژگی های چاپ و انتشار نشريات علمي، ماندگاری اثرات مکتوب در تاریخ علم می باشد.
وي از مهمترین عوامل مؤثر در موفقیت انجمن هاي دانشجويي را برای نیل به اهداف آموزشي و پژوهشي، برخورداری از ذهن خلاق و توانمند دانشجويان در عرصه ي علمي و فرهنگي برشمرد و تصريح كرد: نتیجه چاپ چنين نشرياتي ارتقای کیفی و کمی در بخش های مربوطه آن رشته خواهد بود.
كاووس سليماني معاون پژوهش و فناوري اين واحد دانشگاهي در پايان يادآور شد هدف اصلي چاپ اين نشريه مطالعه تأثير به كارگيري يك الگوي تركيبي بر يادگيري دانشجویان، الگوي تدريس تركيبي، يادگيري مبحث مشترك زبان انگليسي در دروس زبان انگليسي استفاده شده است.