امروز دوشنبه سی ام اردیبهشت ماهسال یک هزار و سیصدو نود و هشت 1398/2/30

حضور مسئول بسیج ادارات استان کرمان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفتحضور مسئول بسیج ادارات استان کرمان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت
 جلالی مسئول بسیج ادارات استان کرمان ضمن حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت با کارکنان بسیج و رئیس دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.   اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت در این دیدار بیان داشت: تنها چیزی که موجب مباهات ما در این دانشگاه است این که روحیه بسیجی موجب حرکت‌های انقلابی در این واحد شده است.   وی افزود: بسیج کارکنان این دانشگاه باعث تعامل بین همکاران شده است.   اسلامی گفت: واحد جیرفت در استان برای کمک به سیل‌زدگان رتبه اول استان را دارد.   رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت افزود: کمک به سیل‌زدگان هنوز احساس مسئولیت به هموطنان می‌باشد که کمک با دست خالی ارزش بیشتری دارد.   در حاشیه این بازدید موسی سلیمانی مسئول بسیج کارکنان دانشگاه آزاد گفت: یک نفر از اعضای بسیج کارکنان دانشگاه به مدت یک‌ماه برای همکاری به مناطق سیل‌زده خوزستان اعزام شده است.

حضور مسئول بسیج ادارات استان کرمان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

چاپ و انتشار شماره چهارم نشريه زبان و ادبيّات انگليسي دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت

1393/04/01 (1:11:48 PM)

چاپ و انتشار شماره چهارم نشريه زبان و ادبيّات انگليسي دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، شماره چهارم نشريه علمي تخصصي گروه زبان و ادبيات انگليسي با همكاري انجمن رشته آموزش زبان انگليسي (اوج السا) چاپ و منتشر شد.
دكتر كاووس سليماني معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت ضمن ابراز خرسندي از فعاليت هاي پژوهشي در اين واحد دانشگاهي افزود: شماره چهارم اين نشريه با نام اختصاري اوج السا به چاپ رسيد كه با توجه به آماري كه از شماره هاي قبلي به دست آمده مورد استقبال خوب اساتيد، دانشجويان و حتي عموم مردم شهرستان از لحاظ كيفيت در امر آموزشي و تدوين مقاله قرار گرفته است.
سليماني در ادامه از روند روبه رشد فعاليت هاي پژوهشي در واحد جيرفت خبر داد و گفت: در امر پژوهش مسایل‌نو، راه حل‌های نو را می‌طلبد و با توجه به اينكه اين واحد دانشگاهي پژوهش محور مي باشد توانسته است در سطوح مختلف آموزشي براي دانشجويان گام هاي خوبي را بردارد.
ايشان دانشگاه آزاد اسلامي را در هر جامعه ای، نماد علم و دانش آن جامعه دانست و خاطر نشان كرد: یکی از ویژگی های چاپ و انتشار نشريات علمي، ماندگاری اثرات مکتوب در تاریخ علم می باشد.
وي از مهمترین عوامل مؤثر در موفقیت انجمن هاي دانشجويي را برای نیل به اهداف آموزشي و پژوهشي، برخورداری از ذهن خلاق و توانمند دانشجويان در عرصه ي علمي و فرهنگي برشمرد و تصريح كرد: نتیجه چاپ چنين نشرياتي ارتقای کیفی و کمی در بخش های مربوطه آن رشته خواهد بود.
كاووس سليماني معاون پژوهش و فناوري اين واحد دانشگاهي در پايان يادآور شد هدف اصلي چاپ اين نشريه مطالعه تأثير به كارگيري يك الگوي تركيبي بر يادگيري دانشجویان، الگوي تدريس تركيبي، يادگيري مبحث مشترك زبان انگليسي در دروس زبان انگليسي استفاده شده است.