امروز سه_شنبه دوم بهمن ماهسال یک هزار و سیصدو نود و هفت 1397/11/2

پیام تسلیت دکتر اسماعیل اسلامی در طی حادثه تلخ و ناگوار تصادف اتوبوس حامل دانشجویان علوم تحقیقات پیام تسلیت دکتر اسماعیل اسلامی در طی حادثه تلخ و ناگوار تصادف اتوبوس حامل دانشجویان علوم تحقیقات
دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت طی پیامی حادثه تلخ و ناگوار اتوبوس حامل دانشجویان علوم تحقیقات تهران را تسلیت گفت: متن این پیام به شرح زیر است. بسمه تعالی حادثه تلخ و باور نکردنی تصادف اتوبوس حامل دانشجویان علوم تحقیقات (حصارک) را به همه هموطنان و جامعه دانشگاتهی کشور بخصوص خانواده داغدار آنها تسلیت می گویم. و برای خانواده های این عزیزان صبر آرزو دارم. حادثه ای که سبب از دست دادن و مجروحیت تعدادی از دانشجویان این مرز و بوم اتفاق افتاد خصوصاً برای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد سخت و غیر قابل باور است. اینجانب از درگاه خداوند مهربان سلامت کامل مجروحین و برای خانواده های نگرانشان آرامش مسئلت دارم. دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

چاپ و انتشار شماره چهارم نشريه زبان و ادبيّات انگليسي دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت

1393/04/01 (1:11:48 PM)

چاپ و انتشار شماره چهارم نشريه زبان و ادبيّات انگليسي دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، شماره چهارم نشريه علمي تخصصي گروه زبان و ادبيات انگليسي با همكاري انجمن رشته آموزش زبان انگليسي (اوج السا) چاپ و منتشر شد.
دكتر كاووس سليماني معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت ضمن ابراز خرسندي از فعاليت هاي پژوهشي در اين واحد دانشگاهي افزود: شماره چهارم اين نشريه با نام اختصاري اوج السا به چاپ رسيد كه با توجه به آماري كه از شماره هاي قبلي به دست آمده مورد استقبال خوب اساتيد، دانشجويان و حتي عموم مردم شهرستان از لحاظ كيفيت در امر آموزشي و تدوين مقاله قرار گرفته است.
سليماني در ادامه از روند روبه رشد فعاليت هاي پژوهشي در واحد جيرفت خبر داد و گفت: در امر پژوهش مسایل‌نو، راه حل‌های نو را می‌طلبد و با توجه به اينكه اين واحد دانشگاهي پژوهش محور مي باشد توانسته است در سطوح مختلف آموزشي براي دانشجويان گام هاي خوبي را بردارد.
ايشان دانشگاه آزاد اسلامي را در هر جامعه ای، نماد علم و دانش آن جامعه دانست و خاطر نشان كرد: یکی از ویژگی های چاپ و انتشار نشريات علمي، ماندگاری اثرات مکتوب در تاریخ علم می باشد.
وي از مهمترین عوامل مؤثر در موفقیت انجمن هاي دانشجويي را برای نیل به اهداف آموزشي و پژوهشي، برخورداری از ذهن خلاق و توانمند دانشجويان در عرصه ي علمي و فرهنگي برشمرد و تصريح كرد: نتیجه چاپ چنين نشرياتي ارتقای کیفی و کمی در بخش های مربوطه آن رشته خواهد بود.
كاووس سليماني معاون پژوهش و فناوري اين واحد دانشگاهي در پايان يادآور شد هدف اصلي چاپ اين نشريه مطالعه تأثير به كارگيري يك الگوي تركيبي بر يادگيري دانشجویان، الگوي تدريس تركيبي، يادگيري مبحث مشترك زبان انگليسي در دروس زبان انگليسي استفاده شده است.