امروز دوشنبه یکم مهر ماهسال یک هزار و سیصدو نود و هشت 1398/7/1

فاز دوم دبستان پسرانه سما جیرفتافتتاح شدفاز دوم دبستان پسرانه سما جیرفتافتتاح شد
همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس فاز دوم دبستان پسرانه سما واحد جیرفت افتتاح شد . به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت :دکتر اسماعیل اسلامی رئیس واحد جیرفت صبح امروز یکشنبه سی و یکم شهریور ماه در مجتمع دبستان پسرانه سما جیرفت  به حاضر شد  و فاز دوم دبستان پسرانه سما که شامل چهار کلاس درسی بود افتتاح کردند . در این آئیین معاونت سما واحد -معاونت فرهنگی به همراه جمعی از مسئولین دانشگاه و اولیای دانش آموزان شرکت داشتند . دکتر اسلامی در این آئین گفت: امسال تحولات اساسی در حوزه سما از لحاظ عمرانی - فیزیکی و ارتقائ کیفیت آموزشی انجام گرفته است .و پیش بینی میشود تا پایان  امسال مجتمع شهرک بهشتی اماده بهره برداری برسد .

فاز دوم دبستان پسرانه سما جیرفتافتتاح شد

چاپ و انتشار شماره چهارم نشريه زبان و ادبيّات انگليسي دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت

1393/04/01 (1:11:48 PM)

چاپ و انتشار شماره چهارم نشريه زبان و ادبيّات انگليسي دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، شماره چهارم نشريه علمي تخصصي گروه زبان و ادبيات انگليسي با همكاري انجمن رشته آموزش زبان انگليسي (اوج السا) چاپ و منتشر شد.
دكتر كاووس سليماني معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت ضمن ابراز خرسندي از فعاليت هاي پژوهشي در اين واحد دانشگاهي افزود: شماره چهارم اين نشريه با نام اختصاري اوج السا به چاپ رسيد كه با توجه به آماري كه از شماره هاي قبلي به دست آمده مورد استقبال خوب اساتيد، دانشجويان و حتي عموم مردم شهرستان از لحاظ كيفيت در امر آموزشي و تدوين مقاله قرار گرفته است.
سليماني در ادامه از روند روبه رشد فعاليت هاي پژوهشي در واحد جيرفت خبر داد و گفت: در امر پژوهش مسایل‌نو، راه حل‌های نو را می‌طلبد و با توجه به اينكه اين واحد دانشگاهي پژوهش محور مي باشد توانسته است در سطوح مختلف آموزشي براي دانشجويان گام هاي خوبي را بردارد.
ايشان دانشگاه آزاد اسلامي را در هر جامعه ای، نماد علم و دانش آن جامعه دانست و خاطر نشان كرد: یکی از ویژگی های چاپ و انتشار نشريات علمي، ماندگاری اثرات مکتوب در تاریخ علم می باشد.
وي از مهمترین عوامل مؤثر در موفقیت انجمن هاي دانشجويي را برای نیل به اهداف آموزشي و پژوهشي، برخورداری از ذهن خلاق و توانمند دانشجويان در عرصه ي علمي و فرهنگي برشمرد و تصريح كرد: نتیجه چاپ چنين نشرياتي ارتقای کیفی و کمی در بخش های مربوطه آن رشته خواهد بود.
كاووس سليماني معاون پژوهش و فناوري اين واحد دانشگاهي در پايان يادآور شد هدف اصلي چاپ اين نشريه مطالعه تأثير به كارگيري يك الگوي تركيبي بر يادگيري دانشجویان، الگوي تدريس تركيبي، يادگيري مبحث مشترك زبان انگليسي در دروس زبان انگليسي استفاده شده است.