امروز سه_شنبه بیست و نهم آبان ماهسال یک هزار و سیصدو نود و هفت 1397/8/29

بازدید سرزده دکتر علیرضا منظری توکلی معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی کشوربازدید سرزده دکتر علیرضا منظری توکلی معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی کشور
 بازدید سرزده دکتر علیرضا منظری توکلی معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی کشور و معین و نماینده تام الاختیار ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های کرمان ‌سیستان و بلوچستان از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت و مدارس سما جیرفت   در این بازدید دکتر منظری با حضور در مدارس و کلاس های درسی دانش آموزان به بررسی مسائل اعتقادی دانش آموزان و مربیان پرداخت و با دیدار مربیان و آموزگاران مدارس سما به بررسی راهکارهای تقویت دانش اعتقادی و اسلامی دانش آموزان پرداخت و ابراز داشت به نمایندگی از جناب آقای دکتر ولایتی ریاست هیئت امنای دانشگاه آزاد وظیفه دارم تا رسالت اجرای الگوی ایرانی و اسلامی را در مدارس سما در بین دانش آموزان نهادینه کنیم و این الگو را که امروز به عنوان بزرگ‌ترین خلاء در سیستم آموزش و پرورش تلقی می شود‌‌ را به جد می بایست به عنوان یک مدل اساسی مرتفع سازیم   دکتر اسلامی افزود: امروز دانش آموزان می بایست با ارزش‌های نظام ‌و انقلاب و اسلام بدرستی و در قالب مدل های جذاب آشنا شوند.   ایشان ضمن جلسه با کارکنان سما با حضور در کلاس درس به پرسش و پاسخ از دانش آموزان پرداخت و سپس به عنوان معین و نماینده تام الاختیار ریاست عالیه دانشگاه جناب آقای دکتر طهرانچی در جلسه شورای اداری کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت شرکت کرد.   در این جلسه ابتدا دکتر اسماعیل اسلامی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت ضمن خوش آمدگویی به معاونت سما به ارائه گزارش عملکردی از واحد جیرفت پرداختند ‌سپس به ارائه راهکارها و پشنهادات و راه حل‌های برون رفت واحد از زیان دهی پرداختند که از جمله این موارد اختصاص مبلغ پنج میلیارد جهت اجرای طرح بازخریدی و دوم موافقت با راه اندازی رشته های پیراپزشکی در واحد و سوم موافقت استان کرمان با انتقال ‌جابجایی رشته پر طرفدار به واحد جیرفت و همچنین انتقال ‌جابجایی کارکنان و اساتید مازاد در واحدهای همجوار استان ‌کشور از پیشنهادات سازنده ایشان بودند.   به گفته دکتر اسلامی در راستای تبدیل به احسن کردن اموال مازاد تاکنون دو قرارداد اجاره با دانشگاه علوم پزشکی و ‌دانشگاه دولتی جیرفت داشتیم که سالیانه نزدیک مبلغ پانصد میلیون تومان عاید واحد جیرفت می شود و در راستای درآمدهای غیرشهریه ای بزودی کارخانه خوراک دام با مشارکت بخش خصوصی در مزرعه تحقیقاتی واحد راه اندازی می شود.   در پایان جلسه بعد از صحبت های کارکنان، دکتر منظری قول دادند که پیگیر مطالبات برحق کارکنان و تامین اعتبار بازخریدی باشند.

بازدید سرزده دکتر علیرضا منظری توکلی معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی کشور

چاپ و انتشار شماره چهارم نشريه زبان و ادبيّات انگليسي دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت

1393/04/01 (1:11:48 PM)

چاپ و انتشار شماره چهارم نشريه زبان و ادبيّات انگليسي دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، شماره چهارم نشريه علمي تخصصي گروه زبان و ادبيات انگليسي با همكاري انجمن رشته آموزش زبان انگليسي (اوج السا) چاپ و منتشر شد.
دكتر كاووس سليماني معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت ضمن ابراز خرسندي از فعاليت هاي پژوهشي در اين واحد دانشگاهي افزود: شماره چهارم اين نشريه با نام اختصاري اوج السا به چاپ رسيد كه با توجه به آماري كه از شماره هاي قبلي به دست آمده مورد استقبال خوب اساتيد، دانشجويان و حتي عموم مردم شهرستان از لحاظ كيفيت در امر آموزشي و تدوين مقاله قرار گرفته است.
سليماني در ادامه از روند روبه رشد فعاليت هاي پژوهشي در واحد جيرفت خبر داد و گفت: در امر پژوهش مسایل‌نو، راه حل‌های نو را می‌طلبد و با توجه به اينكه اين واحد دانشگاهي پژوهش محور مي باشد توانسته است در سطوح مختلف آموزشي براي دانشجويان گام هاي خوبي را بردارد.
ايشان دانشگاه آزاد اسلامي را در هر جامعه ای، نماد علم و دانش آن جامعه دانست و خاطر نشان كرد: یکی از ویژگی های چاپ و انتشار نشريات علمي، ماندگاری اثرات مکتوب در تاریخ علم می باشد.
وي از مهمترین عوامل مؤثر در موفقیت انجمن هاي دانشجويي را برای نیل به اهداف آموزشي و پژوهشي، برخورداری از ذهن خلاق و توانمند دانشجويان در عرصه ي علمي و فرهنگي برشمرد و تصريح كرد: نتیجه چاپ چنين نشرياتي ارتقای کیفی و کمی در بخش های مربوطه آن رشته خواهد بود.
كاووس سليماني معاون پژوهش و فناوري اين واحد دانشگاهي در پايان يادآور شد هدف اصلي چاپ اين نشريه مطالعه تأثير به كارگيري يك الگوي تركيبي بر يادگيري دانشجویان، الگوي تدريس تركيبي، يادگيري مبحث مشترك زبان انگليسي در دروس زبان انگليسي استفاده شده است.