امروز سه_شنبه هشتم بهمن ماهسال یک هزار و سیصدو نود و هشت 1398/11/8

پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت در پی درگذشت سردار سرافراز جهان اسلام قاسم سلیمانیپیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت در پی درگذشت سردار سرافراز جهان اسلام قاسم سلیمانی
 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت  در پیامی شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی را تبریک و تسلیت گفت. متن این به این شرح است.   إِنَّا للّه و إِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ  شهدا نماد ایثار و فداکاری‌اند و نزد پروردگار متعال بالاترین درجات را داشته و روزی می‌خورند.   شکوه و سربلندی ایران اسلامی، مرهون مجاهدت دلیر مردانی است که در مکتب انسان ساز ولایت، درس عشق، ایثار و خدمت آموختند؛ مردانی که با دل بریدن از تمامی تعلقات به دعوتگاه یار شتافتند و برگ برگ دفتر هستی را با نام و یاد خود جلوه‌ای دیگر بخشیدند.   اینجانب عروج ملکوتی سردار بزرگ سپاه اسلام  و فرماندهی سپاه قدس حاج قاسم سلیمانی  را که در دفاع از آرمان‌ها و پاسداری از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و در راه مبارزه با کفار و ظالمین عالم  جان شیرین خود را نثار نموده به محضر امام عصر (عج)، ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ضل العالی)، خانواده معظم شهدا و بازماندگان مکرم، فرماندهی و پرسنل سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران و مردم شریف ایران اسلامی  تسلیت عرض نموده و علو درجات این شهید والامقام را از درگاه الهی مسئلت دارم.   دکتر اسماعیل اسلامی

چاپ و انتشار شماره چهارم نشريه زبان و ادبيّات انگليسي دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت

1393/04/01 (1:11:48 PM)

چاپ و انتشار شماره چهارم نشريه زبان و ادبيّات انگليسي دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، شماره چهارم نشريه علمي تخصصي گروه زبان و ادبيات انگليسي با همكاري انجمن رشته آموزش زبان انگليسي (اوج السا) چاپ و منتشر شد.
دكتر كاووس سليماني معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت ضمن ابراز خرسندي از فعاليت هاي پژوهشي در اين واحد دانشگاهي افزود: شماره چهارم اين نشريه با نام اختصاري اوج السا به چاپ رسيد كه با توجه به آماري كه از شماره هاي قبلي به دست آمده مورد استقبال خوب اساتيد، دانشجويان و حتي عموم مردم شهرستان از لحاظ كيفيت در امر آموزشي و تدوين مقاله قرار گرفته است.
سليماني در ادامه از روند روبه رشد فعاليت هاي پژوهشي در واحد جيرفت خبر داد و گفت: در امر پژوهش مسایل‌نو، راه حل‌های نو را می‌طلبد و با توجه به اينكه اين واحد دانشگاهي پژوهش محور مي باشد توانسته است در سطوح مختلف آموزشي براي دانشجويان گام هاي خوبي را بردارد.
ايشان دانشگاه آزاد اسلامي را در هر جامعه ای، نماد علم و دانش آن جامعه دانست و خاطر نشان كرد: یکی از ویژگی های چاپ و انتشار نشريات علمي، ماندگاری اثرات مکتوب در تاریخ علم می باشد.
وي از مهمترین عوامل مؤثر در موفقیت انجمن هاي دانشجويي را برای نیل به اهداف آموزشي و پژوهشي، برخورداری از ذهن خلاق و توانمند دانشجويان در عرصه ي علمي و فرهنگي برشمرد و تصريح كرد: نتیجه چاپ چنين نشرياتي ارتقای کیفی و کمی در بخش های مربوطه آن رشته خواهد بود.
كاووس سليماني معاون پژوهش و فناوري اين واحد دانشگاهي در پايان يادآور شد هدف اصلي چاپ اين نشريه مطالعه تأثير به كارگيري يك الگوي تركيبي بر يادگيري دانشجویان، الگوي تدريس تركيبي، يادگيري مبحث مشترك زبان انگليسي در دروس زبان انگليسي استفاده شده است.