امروز پنجشنبه چهاردهم اسفند ماهسال یک هزار و سیصدو نود و نه 1399/12/14

یادواره شهدای مدافع حرم یادواره شهدای مدافع حرم
 اولین یاد واره شهدای مدافع حرم  و مراسم شب شهادت حضرت زینب (س9)در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت برگزار شد این مراسم با همت معاونت فرهنگی دانشگاه و بسیج کارکنان ، بسیج دانشجویی ،بسیج اساتید و ستاد شاهد دانشگاه در جوار حرم شهدای دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت یا راوی گری حاج رضا حجتی از همرزمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و مداحی جانباز مدافع حرم  عبدالهی در واحد جیرفت برگزار شد . دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت ضمن خوش آمد گویی به مهمانان حاضر در یادواره و تسلیت وفات حضرت زینب (س) گفت: ما هر چه داریم ازشهداست و اینک زنده نگه داشتن یاد شهدا یک تکلیف است و خانواده محترم شهدا وارثان ومالکان واقعی این انقلاب هستند وهمه مسئولین خادم و نوکر این عزیزان میباشیم . رئیس واحد جیرفت افزود : پیام شهدا اطاعت از ولایت و آرمانهای انقلاب اسلامی و دفاع آز آن بوده که تکلیف ما را روشن کرده است . آنچه را که امام راحل و مقام معظم رهبری بارها تاکید کردند مطالعه کردن وصیت نامه شهدا و عمل کردن به آن است و رسالت اصلی و وظیفه ما به عنوان یک شخصیت فرهنگی این است که نگذاریم یرنامه های فرهنگی به فراموشی سپرده شوند . اسلامی همچنین گفت : مکتب حضرت زینب (س) مکتبی است که تکمیل میکند نهضت عاشورا را و حضرت زینب (س) شاخص ترین زن اسلام است وهمه ما وظیفه داریم در جهت تنویر این مکتب گام برداریم.

یادواره شهدای مدافع حرم

چاپ و انتشار شماره چهارم نشريه زبان و ادبيّات انگليسي دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت

1393/04/01 (1:11:48 PM)

چاپ و انتشار شماره چهارم نشريه زبان و ادبيّات انگليسي دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، شماره چهارم نشريه علمي تخصصي گروه زبان و ادبيات انگليسي با همكاري انجمن رشته آموزش زبان انگليسي (اوج السا) چاپ و منتشر شد.
دكتر كاووس سليماني معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت ضمن ابراز خرسندي از فعاليت هاي پژوهشي در اين واحد دانشگاهي افزود: شماره چهارم اين نشريه با نام اختصاري اوج السا به چاپ رسيد كه با توجه به آماري كه از شماره هاي قبلي به دست آمده مورد استقبال خوب اساتيد، دانشجويان و حتي عموم مردم شهرستان از لحاظ كيفيت در امر آموزشي و تدوين مقاله قرار گرفته است.
سليماني در ادامه از روند روبه رشد فعاليت هاي پژوهشي در واحد جيرفت خبر داد و گفت: در امر پژوهش مسایل‌نو، راه حل‌های نو را می‌طلبد و با توجه به اينكه اين واحد دانشگاهي پژوهش محور مي باشد توانسته است در سطوح مختلف آموزشي براي دانشجويان گام هاي خوبي را بردارد.
ايشان دانشگاه آزاد اسلامي را در هر جامعه ای، نماد علم و دانش آن جامعه دانست و خاطر نشان كرد: یکی از ویژگی های چاپ و انتشار نشريات علمي، ماندگاری اثرات مکتوب در تاریخ علم می باشد.
وي از مهمترین عوامل مؤثر در موفقیت انجمن هاي دانشجويي را برای نیل به اهداف آموزشي و پژوهشي، برخورداری از ذهن خلاق و توانمند دانشجويان در عرصه ي علمي و فرهنگي برشمرد و تصريح كرد: نتیجه چاپ چنين نشرياتي ارتقای کیفی و کمی در بخش های مربوطه آن رشته خواهد بود.
كاووس سليماني معاون پژوهش و فناوري اين واحد دانشگاهي در پايان يادآور شد هدف اصلي چاپ اين نشريه مطالعه تأثير به كارگيري يك الگوي تركيبي بر يادگيري دانشجویان، الگوي تدريس تركيبي، يادگيري مبحث مشترك زبان انگليسي در دروس زبان انگليسي استفاده شده است.