امروز شنبه بیست و پنجم مرداد ماهسال یک هزار و سیصدو نود و نه 1399/5/25

شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸
شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸ معاون علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

1399/02/23 (1:42:33 PM)

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت، مجتبی محسنی به عنوان مدیرگروه معارف اسلامی این دانشگاه منصوب شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت در جلسه معارفه مدیرگروه معارف اسلامی این واحد دانشگاهی، از مدیران و استادان گروه معارف به عنوان تاثیرگذار‌ترین الگوی اخلاق در دانشگاه یاد کرد و گفت: از آنجا که این گروه وظیفه تعلیم و تربیت دینی جوانان را عهده‌دار هستند باید بتوانند با حضور مستمر و فعال خود فضای معنوی و دینی را در دانشگاه حاکم کنند.
دکتر اسلامی ضمن تشکر از زحمات و تلاش‌های چندین ساله حضرت حجه الاسلام والمسلمین دکتر طارم در دوره تصدی مدیریت گروه معارف اسلامی گفت: امروز به خاطر وسعت و حجم بالای شائبه‌های دشمنان و مخالفان نظام و انقلاب اسلامی، دفاع از اسلام و انقلاب مستلزم این است که اساتید این گروه با ارتقاء سطح آگاهی خویش به تبیین اهداف اسلامی انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در بین دانشجویان بپردازند.
در پایان این مراسم مجتبی محسنی از اساتید این واحد دانشگاهی را به عنوان مدیرگروه جدید معارف اسلامی منصوب و معرفی کرد.