امروز شنبه بیست و پنجم مرداد ماهسال یک هزار و سیصدو نود و نه 1399/5/25

شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸
شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸ معاون علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت به مناسبت گرامیداشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

1399/02/27 (11:10:49 AM)

متن پیام بدین شرح است؛

باسمه تعالی

در عصر حاضر هیچ کس نمی‌تواند منکر نقش تأثیرگذار و بی‌بدیل روابط عمومی و مسئولیت خطیر آن در سطح سازمان‌ها، نهادها و ارکان مختلف جامعه باشد. در دنیای امروز روابط عمومی‌ها به مثابه بازوی فکری سازمان‌ها، نقشی ارزنده، حیاتی و بی‌بدیل در کمک به تصمیم گیری‌های مدیریتی و استراتژیک، اجرای راهبردها و پیشبرد اهداف و برنامه‌های کلان دارند و با اطلاع یابی و اطلاع رسانی از مجرای رسانه، ارتباط دو سویه سازمان‌ها را با افکار عمومی و مخاطبان برقرار نموده و تعالی می‌بخشند.

روز ارتباطات و روابط عمومی، فرصت مغتنمی است تا با نگاهی ویژه برای توسعه و غنای معنوی این حرفه و ارج نهادن به حضور افراد دانش محور و رعایت اخلاق حرفه‌ای به تثبیت بیشتر جایگاه واقعی روابط عمومی‌ها تلاش نمائیم.

اینجانب فرا رسیدن بیست و هفتم اردیبهشت ماه؛ روز ارتباطات و روابط عمومی را به تمامی دست‌اندرکاران فرهیخته، ساعی و پرتلاش عرصه روابط عمومی که در جهت ایفای رسالت خود گام بر می‌دارند تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و توفیق روزافزون همه آنها را در انجام وظایف، اعتلای سازمان و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از درگاه خداوند متعال خواستارم.
دکتر اسماعیل اسلامی