فاز دوم دبستان پسرانه سما جیرفتافتتاح شد

1398/06/31 (1:07:20 PM)

همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس فاز دوم دبستان پسرانه سما واحد جیرفت افتتاح شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت :دکتر اسماعیل اسلامی رئیس واحد جیرفت صبح امروز یکشنبه سی و یکم شهریور ماه در مجتمع دبستان پسرانه سما جیرفت  به حاضر شد  و فاز دوم دبستان پسرانه سما که شامل چهار کلاس درسی بود افتتاح کردند .

در این آئیین معاونت سما واحد -معاونت فرهنگی به همراه جمعی از مسئولین دانشگاه و اولیای دانش آموزان شرکت داشتند .

دکتر اسلامی در این آئین گفت: امسال تحولات اساسی در حوزه سما از لحاظ عمرانی - فیزیکی و ارتقائ کیفیت آموزشی انجام گرفته است .و پیش بینی میشود تا پایان  امسال مجتمع شهرک بهشتی اماده بهره برداری برسد .