گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

1398/07/06 (1:44:17 PM)

دانشگاهیان دانشگاه ازاد اسلامی واحد جیرفت با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی از جمله دیدار با خانواده شهدا و غبار روبی و عطر افشانی قبور مطهر شهدا  و .......را گرامی داشتند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت:

همزمان با هفته دفاع مقدس و شروع سال تحصیلی جدید اعضای هیئت علمی - کارکنان -دانشجویان و دانش آموزان مدارس سما با حضور در گلزار شهدای شهرستان جیرفت و شهدای گمنام دانشگاه به مقام والای شهیدان انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی ادای احترام کردند.

در این مراسم که با غباروبی و گل باران قبور مطهر شهدا همراه بود . مسئول بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت آقای موسی سلیمانی در فضای معنوی و سر شار از احساس به روایت صحنه هایی از رشادتها و جان فشانیهای رزمندگان اسلام در طول تاریخ دفاع مقدس و نیز از خودگذشتگیهای آنان در حفظ حریم ولایت پرداخت .