امروز جمعه سی ام شهریور ماهسال یک هزار و سیصدو نود و هفت 1397/6/30

درخشش دانش آموزان مدارس سما جیرفت در آزمون تیزهوشاندرخشش دانش آموزان مدارس سما جیرفت در آزمون تیزهوشان
درخشش دانش آموزان مدارس سما جیرفت در آزمون تیزهوشان استاد مهدی تکاور معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد جیرفت در این باره گفت: «دبستان دخترانه و پسرانه سما جیرفت با اعلام نتایج آزمون‌های تیزهوشان بیشترین درصد قبولی را در شهرستان جیرفت و استان کرمان از آن خود کرده است.»   وی افزود: «مدارس سما در سال تحصیلی ۹۷_۹۶ در زمینه‌های علمی، فرهنگی، آموزشی و هنری نیز موفقیت‌های قابل توجهی در سطح کشور، استان و شهرستان کسب کردند.»   معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد جیرفت با ذکر این نکته که امکانات، تجهیزات و فضای مناسب و خوب مدارس سما در این شهرستان قابل توجه است، حضور مدیران و معلمان متعهد و مجرب را یکی دیگر از شاخصه های موفقیت این مدارس عنوان کرد.   وی گفت: «هر موسسه آموزشی برای خود اهدافی را معین می‌سازد تا بتواند با طرح برنامه‌های مختلف شرایط به تحقق رساندن آن را مهیا سازد، بنابراین هدف ما در حوزه معاونت سما واحد جیرفت، تعلیم و تربیت دانش‌آموزان، ایجاد محیط مناسب برای رشد و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان و آرامش خاطر خانواده‌ها و ارتقاء مدارس سما از نظر کمی و کیفی و قرار گرفتن در بین مدارس تراز اول استان است که بحمدالله نیز با توجه به کسب موفقیت‌های زیاد و استقبال خانواده‌ها و رضایت آنان به جرات می‌توان گفت که خوب عمل کرده‌ ایم و موفق بوده‌ایم.»   استاد مهدی تکاور اظهار داشت: «بین موسسات غیر دولتی شهرستان جیرفت مجموعه سما به خاطر ایجاد تمام مقاطع تحصیلی در هر ۲ جنسیت دخترانه و پسرانه هم از لحاظ آمار دانش آموزی و هم از نظر کیفی بیشترین نقش را در امر آموزش صحیح در شهرستان جیرفت ایفاء کرده ایم.»   وی در مورد دیگر فعالیت‌های مجموعه سما افزود: «سما جیرفت نسبت به سایر مراکز آموزشی در کسب مقام‌ها در مسابقات مختلف، قبولی در مدارس تیزهوشان شهرستان و قبولی در دانشگاه های معتبر و مراکز آموزش عالی هر ساله پیشگام و پیشتاز است.»   استاد تکاور بیان کرد: دبستان دخترانه سما رتبه اول را با ۱۵ نفر قبولی در تیزهوشان و دبستان پسرانه سما رتبه دوم را نیز با هشت نفر قبولی از آن خود کرد، که از زحمات مدیران مدارس خانم عسکری و آقای دهش، آموزگاران فرهیخته بخت، شفیعی، سالاری، جعفری، مهنی، نادری و سایر همکاران گرامی و پرتلاش تقدیر و تشکر می نمائیم.   شایسته ذکر است در پی خبر قبولی و درخشش دانش آموزان مدارس سما در آزمون تیزهوشان، دکتر اسماعیل اسلامی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت با صدور پیام تبریک ویژه از استاد مهدی تکاور معاونت امور مدارس سما واحد جیرفت به لحاظ مدیریت و عملکرد بسیار مطلوب و ارزنده این استاد گرانقدر در سطح شهرستان و استان کرمان تقدیر و تشکر کرد و آمادگی و حمایت خود را جهت همکاری در ارتقاء همه جانبه مدارس سما اعلام کرد.

درخشش دانش آموزان مدارس سما جیرفت در آزمون تیزهوشان

مراسم حافظ‌خوانی به مناسبت بزرگداشت استاد‌غزل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت برگزار شد

1393/07/24 (10:48:33 AM)

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، به همت حوزه معاونت‌فرهنگي و كانون‌هاي فرهنگي و هنري دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت و به مناسبت بزرگداشت روز حافظ؛ مراسم شعر‌خوانی با حضور دكتر مجيد خزاعي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت، استادان، دانشجویان و جمعی از شاعران برجسته شهرستان در سالن‌اجتماعات ساختمان تحصيلات‌تكميلي اين واحد دانشگاهي برگزار شد.
این مراسم با استقبال خوب استادان و دانشجویان مواجه شد و همچنين دانشجوياني به عنوان مهمان از ديگر دانشگاه‌هاي شهرستان جيرفت حضور داشتند که اشعار خود را قرائت نموده و از برگزاری جلسات شعر‌خوانی در دانشگاه استقبال کردند.
دكتر مجيد خزاعي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت افزود: برگزاري مراسم‌هاي فرهنگي متناسب با نياز جامعه و دانشگاه يكي از برنامه‌هاي مدون اين واحد دانشگاهي مي‌باشد كه با توجه به استقبالي كه دانشجويان در اين برنامه‌ها دارند مي‌طلبد كه فضايي را تحت عنوان بستر فرهنگ براي رشد و پيشرفت افراد جوياي علم مهيا نمود.
مجيد خزاعي هدف از برگزاري مراسم شب‌شعر حافظ‌خواني را شناخت دانشجويان با قواعد شعر و سراييدن شعرهاي آزاد دانست و بيان‌كرد: يكي از شاخصه‌هاي اصلي ايجاد بستر مناسب فرهنگي آن خواهد بود كه سرمايه‌هاي فرهنگي كشور عزيزمان ايران اسلامي را به جوانان بياموزيم و آنها را با سبك زندگي عارفانه آشنا سازيم.
رئيس واحد جيرفت گفت: حافظ فلسفه و حکمت اسلامی را به خوبی درک کرده بود و به قرآن و علوم‌قرآنی آشنا بود و توانست قران را به 14 روایت تلاوت و تفسیر کند.
خزاعي پند و اندرزهای حافظ را که در سراسر ادبیّات فارسی به چشم می‌خورد را از برترین سرمایه‌های فرهنگ جهان بشری دانست و افزود: او شاعری بود که بر تمام علوم‌مذهبی و ادبی روزگار خود تسلط كامل داشت.
در پایان مراسم، حاضرین و شرکت‌کنندگان در این مراسم سؤالات خود را درباره حافظ از استادان زبان و ادبيّات فارسي اين واحد دانشگاهي پرسيدند.
معرفی زندگینامه این شاعر بزرگ، تحلیل و تفسیر برخی غزلیات حافظ، آموزش صحیح‌خوانی اشعار و تفال به دیوان‌حافظ از دیگر برنامه‌های مراسم بزرگداشت حافظ‌خوانی در دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت بود.
در انتهای مراسم نیز به استادان گروه زبان و ادبيّات فارسي، فعالان فرهنگي و به نفرات اول تا سوم حافظ‌خواني و شعر‌آزاد به رسم یابود لوح تقدیر اهداء گردید.