امروز شنبه نهم مرداد ماهسال یک هزار و چهارصد 1400/5/9

افتتاح سالن تجمیعی واکسیناسیون کوئید 19 شهرستان جیرفت افتتاح سالن تجمیعی واکسیناسیون کوئید 19 شهرستان جیرفت
به گزارش خبر نگار آنا از جیرفت   «دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت » به همراه مهندس فرزانه برخوری رئیس مرکز بهداشت شهرستان جیرفت سالن تجمیعی واکسیناسیون کوئید 19 شهرستان جیرفت را افتتاح کردند . رئیس واحد جیرفت گفت: در همین راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت ، با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ومرکز بهداشت شهرستان جیرفت  اقدام به تجهیز سالن ورزشی  تالار ولایت  دانشگاه جهت واکسیناسیون کوئید 19 اقدام نموده است.  ایشان همچنین افزود: طرح ملی تزریق واکسن کرونا در سراسر کشور در حال انجام است که دستگاههای مربوط در شهرستان جیرفت می‌توانند تسهیل کننده امور مربوط به این امر مهم باشد، تا اهداف طرح مذکور هر چه سریع تر به نتیجه برسد. دکتر اسلامی  : مرکز تزریق واکسن کرونا در سالن ورزشی تالار ولایت دانشگاه آزاد ، به منظور تسریع و تسهیل امر واکسیناسیون برای گروه‌های هدف تجهیز و افتتاح شده تا شهروندان محترم  شهر جیرفت بتوانند با آسودگی و امکانات بیشتری از فرصت پیش آمده استفاده کنند. وی ضمن قدردانی از کادر بهداشت شهر ستان جیرفت با اهدای شاخه گل از پرسنل درمان مرکز تزریق واکسن در تالار ولایت قدردانی کردند دکتر اسلامی گفت: امید است با همت تمامی دستگاه‌های اجرایی، به زودی شاهد ریشه کن شدن ویروس منحوس کرونا باشیم و شهروندان و مردم ایران اسلامی در صحت و سلامت به زندگی خود ادامه دهند.

افتتاح سالن تجمیعی واکسیناسیون کوئید 19 شهرستان جیرفت

مراسم حافظ‌خوانی به مناسبت بزرگداشت استاد‌غزل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت برگزار شد

1393/07/24 (10:48:33 AM)

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، به همت حوزه معاونت‌فرهنگي و كانون‌هاي فرهنگي و هنري دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت و به مناسبت بزرگداشت روز حافظ؛ مراسم شعر‌خوانی با حضور دكتر مجيد خزاعي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت، استادان، دانشجویان و جمعی از شاعران برجسته شهرستان در سالن‌اجتماعات ساختمان تحصيلات‌تكميلي اين واحد دانشگاهي برگزار شد.
این مراسم با استقبال خوب استادان و دانشجویان مواجه شد و همچنين دانشجوياني به عنوان مهمان از ديگر دانشگاه‌هاي شهرستان جيرفت حضور داشتند که اشعار خود را قرائت نموده و از برگزاری جلسات شعر‌خوانی در دانشگاه استقبال کردند.
دكتر مجيد خزاعي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت افزود: برگزاري مراسم‌هاي فرهنگي متناسب با نياز جامعه و دانشگاه يكي از برنامه‌هاي مدون اين واحد دانشگاهي مي‌باشد كه با توجه به استقبالي كه دانشجويان در اين برنامه‌ها دارند مي‌طلبد كه فضايي را تحت عنوان بستر فرهنگ براي رشد و پيشرفت افراد جوياي علم مهيا نمود.
مجيد خزاعي هدف از برگزاري مراسم شب‌شعر حافظ‌خواني را شناخت دانشجويان با قواعد شعر و سراييدن شعرهاي آزاد دانست و بيان‌كرد: يكي از شاخصه‌هاي اصلي ايجاد بستر مناسب فرهنگي آن خواهد بود كه سرمايه‌هاي فرهنگي كشور عزيزمان ايران اسلامي را به جوانان بياموزيم و آنها را با سبك زندگي عارفانه آشنا سازيم.
رئيس واحد جيرفت گفت: حافظ فلسفه و حکمت اسلامی را به خوبی درک کرده بود و به قرآن و علوم‌قرآنی آشنا بود و توانست قران را به 14 روایت تلاوت و تفسیر کند.
خزاعي پند و اندرزهای حافظ را که در سراسر ادبیّات فارسی به چشم می‌خورد را از برترین سرمایه‌های فرهنگ جهان بشری دانست و افزود: او شاعری بود که بر تمام علوم‌مذهبی و ادبی روزگار خود تسلط كامل داشت.
در پایان مراسم، حاضرین و شرکت‌کنندگان در این مراسم سؤالات خود را درباره حافظ از استادان زبان و ادبيّات فارسي اين واحد دانشگاهي پرسيدند.
معرفی زندگینامه این شاعر بزرگ، تحلیل و تفسیر برخی غزلیات حافظ، آموزش صحیح‌خوانی اشعار و تفال به دیوان‌حافظ از دیگر برنامه‌های مراسم بزرگداشت حافظ‌خوانی در دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت بود.
در انتهای مراسم نیز به استادان گروه زبان و ادبيّات فارسي، فعالان فرهنگي و به نفرات اول تا سوم حافظ‌خواني و شعر‌آزاد به رسم یابود لوح تقدیر اهداء گردید.