امروز سه_شنبه یکم مرداد ماهسال یک هزار و سیصدو نود و هشت 1398/5/1

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت و اداره کل منابع طبیعی و آبخیز داریانعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت و اداره کل منابع طبیعی و آبخیز داری
 انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت و اداره کل منابع طبیعی و آبخیز داری جنوب کرمان به گزارش روابط عمومی واحد جیرفت.این تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت و اداره کل منابع طبیعی و آبخیز داری جنوب کرمان به  منظور توسعه زراعت چوب با کشت گونه های سریع الرشد و چوبده و استفاده بهینه از ظرفیتها و پتانسیل های موجود دارای منبع آبی مشخص در راستای فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری ( مد ظله عالی) در سال رونق تولید ، تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی و تحقق اهداف پیش بینی شده در برنامه ششم توسعه و همچنین حفاظت از عرصه های منابع طبیعی منعقد گردید.   همچنین از اهداف این تفاهم نامه: استفاده بهینه از منابع آب و خاک- صرفه جویی ارزی با هدف واردات چوب- کاستن فشار بر عرصه های طبیعی جنگلی- ایجاد اشتغال - تامین صنایع پائین دستی چوب و کمک به حفاظت و صیانت پایدار از منابع جنگلی.

مراسم حافظ‌خوانی به مناسبت بزرگداشت استاد‌غزل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت برگزار شد

1393/07/24 (10:48:33 AM)

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، به همت حوزه معاونت‌فرهنگي و كانون‌هاي فرهنگي و هنري دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت و به مناسبت بزرگداشت روز حافظ؛ مراسم شعر‌خوانی با حضور دكتر مجيد خزاعي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت، استادان، دانشجویان و جمعی از شاعران برجسته شهرستان در سالن‌اجتماعات ساختمان تحصيلات‌تكميلي اين واحد دانشگاهي برگزار شد.
این مراسم با استقبال خوب استادان و دانشجویان مواجه شد و همچنين دانشجوياني به عنوان مهمان از ديگر دانشگاه‌هاي شهرستان جيرفت حضور داشتند که اشعار خود را قرائت نموده و از برگزاری جلسات شعر‌خوانی در دانشگاه استقبال کردند.
دكتر مجيد خزاعي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت افزود: برگزاري مراسم‌هاي فرهنگي متناسب با نياز جامعه و دانشگاه يكي از برنامه‌هاي مدون اين واحد دانشگاهي مي‌باشد كه با توجه به استقبالي كه دانشجويان در اين برنامه‌ها دارند مي‌طلبد كه فضايي را تحت عنوان بستر فرهنگ براي رشد و پيشرفت افراد جوياي علم مهيا نمود.
مجيد خزاعي هدف از برگزاري مراسم شب‌شعر حافظ‌خواني را شناخت دانشجويان با قواعد شعر و سراييدن شعرهاي آزاد دانست و بيان‌كرد: يكي از شاخصه‌هاي اصلي ايجاد بستر مناسب فرهنگي آن خواهد بود كه سرمايه‌هاي فرهنگي كشور عزيزمان ايران اسلامي را به جوانان بياموزيم و آنها را با سبك زندگي عارفانه آشنا سازيم.
رئيس واحد جيرفت گفت: حافظ فلسفه و حکمت اسلامی را به خوبی درک کرده بود و به قرآن و علوم‌قرآنی آشنا بود و توانست قران را به 14 روایت تلاوت و تفسیر کند.
خزاعي پند و اندرزهای حافظ را که در سراسر ادبیّات فارسی به چشم می‌خورد را از برترین سرمایه‌های فرهنگ جهان بشری دانست و افزود: او شاعری بود که بر تمام علوم‌مذهبی و ادبی روزگار خود تسلط كامل داشت.
در پایان مراسم، حاضرین و شرکت‌کنندگان در این مراسم سؤالات خود را درباره حافظ از استادان زبان و ادبيّات فارسي اين واحد دانشگاهي پرسيدند.
معرفی زندگینامه این شاعر بزرگ، تحلیل و تفسیر برخی غزلیات حافظ، آموزش صحیح‌خوانی اشعار و تفال به دیوان‌حافظ از دیگر برنامه‌های مراسم بزرگداشت حافظ‌خوانی در دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت بود.
در انتهای مراسم نیز به استادان گروه زبان و ادبيّات فارسي، فعالان فرهنگي و به نفرات اول تا سوم حافظ‌خواني و شعر‌آزاد به رسم یابود لوح تقدیر اهداء گردید.