امروز پنجشنبه هفتم اسفند ماهسال یک هزار و سیصدو نود و نه 1399/12/7

تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه ازاداسلامی واحد جبرفت و مرکزتحقیقات جنوب استان کرمان
امروز با حضور رئیس  واعضای هیئت رئیسه واحد جیرفت، و رئیس و اعضای هیئت رئیسه مرکز تحقیقات کشاورزی جنوب استان کرمان قرار داد همکاری منعقد شد. به گزارش خبرنگار آنا از جیرفت : دکتر اسماعیل اسلامی در این جلسه گفت : امیداریم با همکاری مرکز تحقیقات جنوب کرمان از تمام ظرفیتهای دو مرکز علمی برای حل مشکلات موجود شهرستان ومنطقه  استفاده شود و نیز تبادل دانش مکتوب و ضمنی به پیشرفت دانش کمک کنیم . وی مرکز تحقیقات کشاورزی جنوب استان کرمان را از مراکز علمی و پزوهشی موفق در زمینه کشاورزی دانست و گفت : این مرکز اساتید برجسته ای در زمینه کشاورزی و علمی دارد و امیدواریم این تفاهم نامه شروعی برای همکاری جدی در راستای حل مسائل مردم منطقه و پیشرفت علمی وتحقیقاتی گام برداریم و به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم . رئیس واحد جیرفت اظهار داشت : به عنوان دستگاه آموزشی علمی و فرهنگی رسالت ما ایجاب میکند که مجموعه کشاورزی واحد جیرفت به طبع مجموعه مرکز تحقیقاتی جنوب حرکت کند . اسلامی عنوان کرد: ما وارد فاز تحقیقاتی وکاربردی جدیدی شده ایم و باید دانشجویان را به سمت علوم کاربردی هدایت کنیم وتحقیقات را به گونه ای پیش ببریم که در بحث تولید منجر به ثروت شود .

مراسم حافظ‌خوانی به مناسبت بزرگداشت استاد‌غزل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت برگزار شد

1393/07/24 (10:48:33 AM)

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، به همت حوزه معاونت‌فرهنگي و كانون‌هاي فرهنگي و هنري دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت و به مناسبت بزرگداشت روز حافظ؛ مراسم شعر‌خوانی با حضور دكتر مجيد خزاعي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت، استادان، دانشجویان و جمعی از شاعران برجسته شهرستان در سالن‌اجتماعات ساختمان تحصيلات‌تكميلي اين واحد دانشگاهي برگزار شد.
این مراسم با استقبال خوب استادان و دانشجویان مواجه شد و همچنين دانشجوياني به عنوان مهمان از ديگر دانشگاه‌هاي شهرستان جيرفت حضور داشتند که اشعار خود را قرائت نموده و از برگزاری جلسات شعر‌خوانی در دانشگاه استقبال کردند.
دكتر مجيد خزاعي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت افزود: برگزاري مراسم‌هاي فرهنگي متناسب با نياز جامعه و دانشگاه يكي از برنامه‌هاي مدون اين واحد دانشگاهي مي‌باشد كه با توجه به استقبالي كه دانشجويان در اين برنامه‌ها دارند مي‌طلبد كه فضايي را تحت عنوان بستر فرهنگ براي رشد و پيشرفت افراد جوياي علم مهيا نمود.
مجيد خزاعي هدف از برگزاري مراسم شب‌شعر حافظ‌خواني را شناخت دانشجويان با قواعد شعر و سراييدن شعرهاي آزاد دانست و بيان‌كرد: يكي از شاخصه‌هاي اصلي ايجاد بستر مناسب فرهنگي آن خواهد بود كه سرمايه‌هاي فرهنگي كشور عزيزمان ايران اسلامي را به جوانان بياموزيم و آنها را با سبك زندگي عارفانه آشنا سازيم.
رئيس واحد جيرفت گفت: حافظ فلسفه و حکمت اسلامی را به خوبی درک کرده بود و به قرآن و علوم‌قرآنی آشنا بود و توانست قران را به 14 روایت تلاوت و تفسیر کند.
خزاعي پند و اندرزهای حافظ را که در سراسر ادبیّات فارسی به چشم می‌خورد را از برترین سرمایه‌های فرهنگ جهان بشری دانست و افزود: او شاعری بود که بر تمام علوم‌مذهبی و ادبی روزگار خود تسلط كامل داشت.
در پایان مراسم، حاضرین و شرکت‌کنندگان در این مراسم سؤالات خود را درباره حافظ از استادان زبان و ادبيّات فارسي اين واحد دانشگاهي پرسيدند.
معرفی زندگینامه این شاعر بزرگ، تحلیل و تفسیر برخی غزلیات حافظ، آموزش صحیح‌خوانی اشعار و تفال به دیوان‌حافظ از دیگر برنامه‌های مراسم بزرگداشت حافظ‌خوانی در دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت بود.
در انتهای مراسم نیز به استادان گروه زبان و ادبيّات فارسي، فعالان فرهنگي و به نفرات اول تا سوم حافظ‌خواني و شعر‌آزاد به رسم یابود لوح تقدیر اهداء گردید.