امروز یکشنبه چهارم فروردین ماهسال یک هزار و سیصدو نود و هشت 1398/1/4

پیام تبریک سال نو از دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفتپیام تبریک سال نو از دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت
 دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت در پیامی فرا رسیدن سال نو را به تمام دانشگاهیان تبریک گفت   به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت متن این پیام به شرح زیر است:   حلول سال نو و فرا رسیدن بهار طبیعت نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیاط طبیعت است. بهار فرصتی نو برای تازه شدن حیاط و باز نگریستن بر چگونه زیستن می‌باشد. آغاز بهار فرصتی برای آغاز شادابی، رویش فصل ایمان و درک شکوه جلوه خداوندی و ایجاد بینشی عمیق و بدیع از آیات الهی در جهان است. نوروز باستانی کهن ترین جشن گیتی است که رشد و پیوند نسل های گذشته و حال است. اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دانشگاهیان در سالی که گذشت، صمیمانه‌ترین تبریکات و شادباش‌ها را به مناسبت سال نو و بهار طبیعت به پیشگاه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت ابراز می‌نمایم و از ایزد متعال سالی خوش، توام با موفقیت، بهروزی، وفاق و همدلی و امید به پیشرفت مسئلت می‌نمایم.   دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

پیام تبریک سال نو از دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

مراسم حافظ‌خوانی به مناسبت بزرگداشت استاد‌غزل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت برگزار شد

1393/07/24 (10:48:33 AM)

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، به همت حوزه معاونت‌فرهنگي و كانون‌هاي فرهنگي و هنري دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت و به مناسبت بزرگداشت روز حافظ؛ مراسم شعر‌خوانی با حضور دكتر مجيد خزاعي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت، استادان، دانشجویان و جمعی از شاعران برجسته شهرستان در سالن‌اجتماعات ساختمان تحصيلات‌تكميلي اين واحد دانشگاهي برگزار شد.
این مراسم با استقبال خوب استادان و دانشجویان مواجه شد و همچنين دانشجوياني به عنوان مهمان از ديگر دانشگاه‌هاي شهرستان جيرفت حضور داشتند که اشعار خود را قرائت نموده و از برگزاری جلسات شعر‌خوانی در دانشگاه استقبال کردند.
دكتر مجيد خزاعي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت افزود: برگزاري مراسم‌هاي فرهنگي متناسب با نياز جامعه و دانشگاه يكي از برنامه‌هاي مدون اين واحد دانشگاهي مي‌باشد كه با توجه به استقبالي كه دانشجويان در اين برنامه‌ها دارند مي‌طلبد كه فضايي را تحت عنوان بستر فرهنگ براي رشد و پيشرفت افراد جوياي علم مهيا نمود.
مجيد خزاعي هدف از برگزاري مراسم شب‌شعر حافظ‌خواني را شناخت دانشجويان با قواعد شعر و سراييدن شعرهاي آزاد دانست و بيان‌كرد: يكي از شاخصه‌هاي اصلي ايجاد بستر مناسب فرهنگي آن خواهد بود كه سرمايه‌هاي فرهنگي كشور عزيزمان ايران اسلامي را به جوانان بياموزيم و آنها را با سبك زندگي عارفانه آشنا سازيم.
رئيس واحد جيرفت گفت: حافظ فلسفه و حکمت اسلامی را به خوبی درک کرده بود و به قرآن و علوم‌قرآنی آشنا بود و توانست قران را به 14 روایت تلاوت و تفسیر کند.
خزاعي پند و اندرزهای حافظ را که در سراسر ادبیّات فارسی به چشم می‌خورد را از برترین سرمایه‌های فرهنگ جهان بشری دانست و افزود: او شاعری بود که بر تمام علوم‌مذهبی و ادبی روزگار خود تسلط كامل داشت.
در پایان مراسم، حاضرین و شرکت‌کنندگان در این مراسم سؤالات خود را درباره حافظ از استادان زبان و ادبيّات فارسي اين واحد دانشگاهي پرسيدند.
معرفی زندگینامه این شاعر بزرگ، تحلیل و تفسیر برخی غزلیات حافظ، آموزش صحیح‌خوانی اشعار و تفال به دیوان‌حافظ از دیگر برنامه‌های مراسم بزرگداشت حافظ‌خوانی در دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت بود.
در انتهای مراسم نیز به استادان گروه زبان و ادبيّات فارسي، فعالان فرهنگي و به نفرات اول تا سوم حافظ‌خواني و شعر‌آزاد به رسم یابود لوح تقدیر اهداء گردید.