امروز سه_شنبه بیست و نهم آبان ماهسال یک هزار و سیصدو نود و هفت 1397/8/29

بازدید سرزده دکتر علیرضا منظری توکلی معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی کشوربازدید سرزده دکتر علیرضا منظری توکلی معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی کشور
 بازدید سرزده دکتر علیرضا منظری توکلی معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی کشور و معین و نماینده تام الاختیار ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های کرمان ‌سیستان و بلوچستان از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت و مدارس سما جیرفت   در این بازدید دکتر منظری با حضور در مدارس و کلاس های درسی دانش آموزان به بررسی مسائل اعتقادی دانش آموزان و مربیان پرداخت و با دیدار مربیان و آموزگاران مدارس سما به بررسی راهکارهای تقویت دانش اعتقادی و اسلامی دانش آموزان پرداخت و ابراز داشت به نمایندگی از جناب آقای دکتر ولایتی ریاست هیئت امنای دانشگاه آزاد وظیفه دارم تا رسالت اجرای الگوی ایرانی و اسلامی را در مدارس سما در بین دانش آموزان نهادینه کنیم و این الگو را که امروز به عنوان بزرگ‌ترین خلاء در سیستم آموزش و پرورش تلقی می شود‌‌ را به جد می بایست به عنوان یک مدل اساسی مرتفع سازیم   دکتر اسلامی افزود: امروز دانش آموزان می بایست با ارزش‌های نظام ‌و انقلاب و اسلام بدرستی و در قالب مدل های جذاب آشنا شوند.   ایشان ضمن جلسه با کارکنان سما با حضور در کلاس درس به پرسش و پاسخ از دانش آموزان پرداخت و سپس به عنوان معین و نماینده تام الاختیار ریاست عالیه دانشگاه جناب آقای دکتر طهرانچی در جلسه شورای اداری کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت شرکت کرد.   در این جلسه ابتدا دکتر اسماعیل اسلامی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت ضمن خوش آمدگویی به معاونت سما به ارائه گزارش عملکردی از واحد جیرفت پرداختند ‌سپس به ارائه راهکارها و پشنهادات و راه حل‌های برون رفت واحد از زیان دهی پرداختند که از جمله این موارد اختصاص مبلغ پنج میلیارد جهت اجرای طرح بازخریدی و دوم موافقت با راه اندازی رشته های پیراپزشکی در واحد و سوم موافقت استان کرمان با انتقال ‌جابجایی رشته پر طرفدار به واحد جیرفت و همچنین انتقال ‌جابجایی کارکنان و اساتید مازاد در واحدهای همجوار استان ‌کشور از پیشنهادات سازنده ایشان بودند.   به گفته دکتر اسلامی در راستای تبدیل به احسن کردن اموال مازاد تاکنون دو قرارداد اجاره با دانشگاه علوم پزشکی و ‌دانشگاه دولتی جیرفت داشتیم که سالیانه نزدیک مبلغ پانصد میلیون تومان عاید واحد جیرفت می شود و در راستای درآمدهای غیرشهریه ای بزودی کارخانه خوراک دام با مشارکت بخش خصوصی در مزرعه تحقیقاتی واحد راه اندازی می شود.   در پایان جلسه بعد از صحبت های کارکنان، دکتر منظری قول دادند که پیگیر مطالبات برحق کارکنان و تامین اعتبار بازخریدی باشند.

بازدید سرزده دکتر علیرضا منظری توکلی معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی کشور

مراسم حافظ‌خوانی به مناسبت بزرگداشت استاد‌غزل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت برگزار شد

1393/07/24 (10:48:33 AM)

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، به همت حوزه معاونت‌فرهنگي و كانون‌هاي فرهنگي و هنري دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت و به مناسبت بزرگداشت روز حافظ؛ مراسم شعر‌خوانی با حضور دكتر مجيد خزاعي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت، استادان، دانشجویان و جمعی از شاعران برجسته شهرستان در سالن‌اجتماعات ساختمان تحصيلات‌تكميلي اين واحد دانشگاهي برگزار شد.
این مراسم با استقبال خوب استادان و دانشجویان مواجه شد و همچنين دانشجوياني به عنوان مهمان از ديگر دانشگاه‌هاي شهرستان جيرفت حضور داشتند که اشعار خود را قرائت نموده و از برگزاری جلسات شعر‌خوانی در دانشگاه استقبال کردند.
دكتر مجيد خزاعي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت افزود: برگزاري مراسم‌هاي فرهنگي متناسب با نياز جامعه و دانشگاه يكي از برنامه‌هاي مدون اين واحد دانشگاهي مي‌باشد كه با توجه به استقبالي كه دانشجويان در اين برنامه‌ها دارند مي‌طلبد كه فضايي را تحت عنوان بستر فرهنگ براي رشد و پيشرفت افراد جوياي علم مهيا نمود.
مجيد خزاعي هدف از برگزاري مراسم شب‌شعر حافظ‌خواني را شناخت دانشجويان با قواعد شعر و سراييدن شعرهاي آزاد دانست و بيان‌كرد: يكي از شاخصه‌هاي اصلي ايجاد بستر مناسب فرهنگي آن خواهد بود كه سرمايه‌هاي فرهنگي كشور عزيزمان ايران اسلامي را به جوانان بياموزيم و آنها را با سبك زندگي عارفانه آشنا سازيم.
رئيس واحد جيرفت گفت: حافظ فلسفه و حکمت اسلامی را به خوبی درک کرده بود و به قرآن و علوم‌قرآنی آشنا بود و توانست قران را به 14 روایت تلاوت و تفسیر کند.
خزاعي پند و اندرزهای حافظ را که در سراسر ادبیّات فارسی به چشم می‌خورد را از برترین سرمایه‌های فرهنگ جهان بشری دانست و افزود: او شاعری بود که بر تمام علوم‌مذهبی و ادبی روزگار خود تسلط كامل داشت.
در پایان مراسم، حاضرین و شرکت‌کنندگان در این مراسم سؤالات خود را درباره حافظ از استادان زبان و ادبيّات فارسي اين واحد دانشگاهي پرسيدند.
معرفی زندگینامه این شاعر بزرگ، تحلیل و تفسیر برخی غزلیات حافظ، آموزش صحیح‌خوانی اشعار و تفال به دیوان‌حافظ از دیگر برنامه‌های مراسم بزرگداشت حافظ‌خوانی در دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت بود.
در انتهای مراسم نیز به استادان گروه زبان و ادبيّات فارسي، فعالان فرهنگي و به نفرات اول تا سوم حافظ‌خواني و شعر‌آزاد به رسم یابود لوح تقدیر اهداء گردید.