امروز دوشنبه سی ام اردیبهشت ماهسال یک هزار و سیصدو نود و هشت 1398/2/30

حضور مسئول بسیج ادارات استان کرمان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفتحضور مسئول بسیج ادارات استان کرمان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت
 جلالی مسئول بسیج ادارات استان کرمان ضمن حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت با کارکنان بسیج و رئیس دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.   اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت در این دیدار بیان داشت: تنها چیزی که موجب مباهات ما در این دانشگاه است این که روحیه بسیجی موجب حرکت‌های انقلابی در این واحد شده است.   وی افزود: بسیج کارکنان این دانشگاه باعث تعامل بین همکاران شده است.   اسلامی گفت: واحد جیرفت در استان برای کمک به سیل‌زدگان رتبه اول استان را دارد.   رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت افزود: کمک به سیل‌زدگان هنوز احساس مسئولیت به هموطنان می‌باشد که کمک با دست خالی ارزش بیشتری دارد.   در حاشیه این بازدید موسی سلیمانی مسئول بسیج کارکنان دانشگاه آزاد گفت: یک نفر از اعضای بسیج کارکنان دانشگاه به مدت یک‌ماه برای همکاری به مناطق سیل‌زده خوزستان اعزام شده است.

حضور مسئول بسیج ادارات استان کرمان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

مراسم حافظ‌خوانی به مناسبت بزرگداشت استاد‌غزل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت برگزار شد

1393/07/24 (10:48:33 AM)

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، به همت حوزه معاونت‌فرهنگي و كانون‌هاي فرهنگي و هنري دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت و به مناسبت بزرگداشت روز حافظ؛ مراسم شعر‌خوانی با حضور دكتر مجيد خزاعي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت، استادان، دانشجویان و جمعی از شاعران برجسته شهرستان در سالن‌اجتماعات ساختمان تحصيلات‌تكميلي اين واحد دانشگاهي برگزار شد.
این مراسم با استقبال خوب استادان و دانشجویان مواجه شد و همچنين دانشجوياني به عنوان مهمان از ديگر دانشگاه‌هاي شهرستان جيرفت حضور داشتند که اشعار خود را قرائت نموده و از برگزاری جلسات شعر‌خوانی در دانشگاه استقبال کردند.
دكتر مجيد خزاعي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت افزود: برگزاري مراسم‌هاي فرهنگي متناسب با نياز جامعه و دانشگاه يكي از برنامه‌هاي مدون اين واحد دانشگاهي مي‌باشد كه با توجه به استقبالي كه دانشجويان در اين برنامه‌ها دارند مي‌طلبد كه فضايي را تحت عنوان بستر فرهنگ براي رشد و پيشرفت افراد جوياي علم مهيا نمود.
مجيد خزاعي هدف از برگزاري مراسم شب‌شعر حافظ‌خواني را شناخت دانشجويان با قواعد شعر و سراييدن شعرهاي آزاد دانست و بيان‌كرد: يكي از شاخصه‌هاي اصلي ايجاد بستر مناسب فرهنگي آن خواهد بود كه سرمايه‌هاي فرهنگي كشور عزيزمان ايران اسلامي را به جوانان بياموزيم و آنها را با سبك زندگي عارفانه آشنا سازيم.
رئيس واحد جيرفت گفت: حافظ فلسفه و حکمت اسلامی را به خوبی درک کرده بود و به قرآن و علوم‌قرآنی آشنا بود و توانست قران را به 14 روایت تلاوت و تفسیر کند.
خزاعي پند و اندرزهای حافظ را که در سراسر ادبیّات فارسی به چشم می‌خورد را از برترین سرمایه‌های فرهنگ جهان بشری دانست و افزود: او شاعری بود که بر تمام علوم‌مذهبی و ادبی روزگار خود تسلط كامل داشت.
در پایان مراسم، حاضرین و شرکت‌کنندگان در این مراسم سؤالات خود را درباره حافظ از استادان زبان و ادبيّات فارسي اين واحد دانشگاهي پرسيدند.
معرفی زندگینامه این شاعر بزرگ، تحلیل و تفسیر برخی غزلیات حافظ، آموزش صحیح‌خوانی اشعار و تفال به دیوان‌حافظ از دیگر برنامه‌های مراسم بزرگداشت حافظ‌خوانی در دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت بود.
در انتهای مراسم نیز به استادان گروه زبان و ادبيّات فارسي، فعالان فرهنگي و به نفرات اول تا سوم حافظ‌خواني و شعر‌آزاد به رسم یابود لوح تقدیر اهداء گردید.