اعلام فرصت مجدد برای حضور در کلاسهای دروس معارف اسلامی

1399/03/19 (2:24:23 PM)

اعلام فرصت مجدد برای حضور در کلاسهای دروس معارف اسلامی

از سوی مدیر گروه معارف فرصت مجدد دانشجویان برای شرکت در کلاس های آندسته از دانشجویان که موفق به شرکت در کلاس ها و اخذ گواهی پایان دوره نشده اند، اعلام شد.

بنا به اعلام مدیر گروه معارف اسلامی، با توجه به اینکه نمرات دانشجویانی که دروس این گروه را در این ترم اخذ نموده اند منوط به حضور در کلاسهای مجازی سایت نهاد رهبری ( به آدرس ec.nahad.ir) می باشد و امتحان پایان ترم از آنها گرفته نشده و ملاک نمره های پایان ترم، نمرات اعلامی در سایت یاد شده می باشد، آندسته از دانشجویانی که موفق به حضور در کلاس های مجازی نشده اند تا 26 خردادماه فرصت دارند جهت شرکت در کلاسها به این سایت مراجعه نمایند.

بدیهی است که در صورت عدم کسب گواهی مذکور وضعیت درس بصورت غیبت تلقی خواهد شد.