امروز سه_شنبه هشتم مهر ماهسال یک هزار و سیصدو نود و نه 1399/7/8

خیر مقدمخیر مقدم
 مقدم تمامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را به مهد علم و دانش گرامی میداریم.

خیر مقدم

جلسه شورای آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت با اساتید گروه کشاورزی برگزار شد

1398/03/01 (3:38:28 PM)

به گزارش روابط عمومی واحد جیرفت: دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت در این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سوم خرداد گفت: برنامه های سازمان مرکزی دانشگاه در فصل جدید وارد یک برنامه راهبردی مشخص و جدید شده است و ما باید در راستای سیاست‌های کلان سازمان مرکزی دانشگاه گام برداریم. ما هم در درون دانشگاه یک سری برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در حوزه های مختلف داریم.

دکتر اسلامی گفت: با توجه به به زیر ساخت‌ها و ظرفیت‌های واحد جیرفت در زمینه کشاورزی دارد ما قصد داریم با همت و همکاری همه اساتید محترم گروه کشاورزی بهره کافی را ببرییم و از تخصص آنها در حوزه های مختلف کشاورزی استفاده کنیم و آنها را در کمک کردن به دانشگاه در کنار خود احساس کنیم.

رئیس واحد جیرفت همچنین افزود: ما باید تلاش کنیم از وضعیت فعلی سربلند بیرون بیاییم و کمک کنیم که این قطار توسعه شتاب بیشتری پیدا کند.