جشن شکوفه ها و آغاز سال تحصیلی در مدارس سما شهرستان جیرفت

1398/06/31 (12:22:28 PM)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت : جشن شکوفه ها و آغاز سال تحصیلی جدید برای کلاس اولی ها همزمان با سراسر کشور در مدارس سما جیرفت برگزار شد .

به مناسبت آغاز سال تحصیلی جشن ورود غنجه ها و شکوفه های پیش دبستانی و کلاس اولی به باغ علم و دانش جشن گرفته شد .

این مراسمات با حضور رئیس دانشگاه ازاد اسلامی واحد جیرفت <معاونت سما و معاونت فرهنگی دانشگاه و اولیای دانش آموزان برگزار شد .

دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت در این مراسم گفت : کلاس اولی ها شکوفه های نو رسته ای هستند که با شادابی و طراوت وصف ناشدنی خود در مسیر تکامل علمی به بوته های ازمایشی میگذارند و فردا روز به عنوان میو ه های شیرین و سرمایه های ذی قیمت درخت علم و دانش کام وجود سرزمین پر افتخار ایران اسلامی را حلاوتی تازه می بخشد .

معاونت سماهمچنین از مدیران و آموزگاران خواست تا با نگاه ویزه خود به دانش آموزان آنان را مورد لطف و عنایت خود قرار دهند .