بازدید سرزده دکتر منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از مدارس سما شهرستان جیرفت

1398/07/01 (8:54:44 PM)

بازدید سرزده دکتر علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از مدارس سما شهرستان جیرفت

🔻 همزمان با بازگشایی مدارس در سراسر کشور دکتر منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به طور سرزده در مدارس سما شهرستان جیرفت حضور یافت و از نزدیک با دانش آموزان گفت: دو اصل مهمی که ما باید مد نظر قرار دهیم احترام به والدین و معلمین است .

🔻 وی افزود: نوع سلایق والدین و دانش آموزان با هم فرق میکند و این شرایط سنی است که این اختلافها را بوجود آورده است و به همین دلایل ممکن است بین والدین و فرزندانشان اختلاف نظرهایی بوجود آید ،اما این اختلاف نظرها نباید خدایی ناکرده موجب شود فرزند توصیه والدین را نادیده بگیرد .
🔻 ایشان همچنین اظهار داشت: ما ضمن اینکه میتوانیم نوع سلیقه خود را حفظ کنیم و در کنار آن اطاعت از والدین را داشته باشیم .بنابراین من به شما توصیه میکنم از همین امروز تصمیم بگیریم لحظه به لحظه رفتارمان را در مقابل والدینمان کنترل کنیم.که مبادا رفتاری انجام دهیم موجب نگرانی آنها شود.
🔻 دکتر منظری توکلی گفت: دومین نعمت خوبی که خداوند به ما هدیه کرده است وجود معلمین میباشد .معلمان بعد از خداوند ، ائمه ( ع) و پدر و مادر دلسوزترین آدمها نسبت به ما هستند و برای اینکه در دنیا و آخرت سعادتمند شویم باید همواره به توصیه و سفارشات آنان عمل کنیم.
🔻 ایشان همچنین گفت: اما در کنار این دو گروه افراد دیگری هستند که بر ما حق زیادی دارند مثلا کسانیکه در هشت سال دفاع مقدس از جان و غنام اصلی خودشان گذشتند که من و شما در رفاه زندگی کنیم و نگذاشتند ذره ای از خاک این کشور در جریان جنگ تحمیلی از بدنه ایران اسلامی جدا شود.و امروز عزت و اقتدار ما در دنیا و منطقه بواسطه وجود شهداست.
🔻رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان گفت: امروز یکی از خواسته های دشمن این است با استفاده از فضای مجازی ما را نسبت به ارزشها و اعتقاداتمان را نسبت به امور مذهبی و توصیه های دینی بیخیال کند.و از ارزشها فاصله بگیریم.و پیام شهیدان ما دراین رابطه این است خواهرم حجاب تو کوبنده تر از خون من است.
🔻 وی افزود: بنده مخالف فضای مجازی نیستم اما مخالف استفاده بدون برنامه آن هستم و باید در نحوه استفاده از آن دقت کنیم و امروز مهمترین آفت روحی و روانی جوانان ما استفاده ناصحیح از فضای مجازی است .و بنده به عنوان یک معلم به شما توصیه میکنم که بیشتر از کتاب استفاده کنید.
🔻دکتر منظری توکلی در پایان این سفر از معلمین و دانش آموزان برتری که در آزمون تیز هو شان قبول گردیده بودند تقدیر و تشکر و به آنان هدایایی پرداخت کرد.وسپس به شهرستان عنبرآباد عزیمت کرد و در آنجا دبستان دور اول دخترانه سما را افتتاح کرد.