بیست و ششمین شورای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان برگزار شد

1398/09/06 (9:04:35 AM)

بیست و ششمین شورای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد جیرفت :بیست و ششمین شورای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با حضور رئیس استان کرمان ،رئیس دبیرخانه هیئت امنای استان کرمان ، رئیس دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در استان ،روسای کمیسیونهای تخصصی و روسای واحدهای استان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت برگزار شد .

در ابتدای این مراسم پس از تلاوت کلام وحی دکتر اسماعیل اسلامی رئیس واحد جیرفت ضمن خیرمقدم و خوش آمدگویی به حاضرین در جلسه گفت :هفته بسیج را به همه اساتید فرهیخته بسیجی تبریک عرض مینمایم و آرزو میکنم که همه ما با تعصی از تفکر و اندیشه بسیجی در جهت منویات مقام معظم رهبری و توسعه و آبادانی کشسورعزیزمان گام برداریم .

در ادامه این جلسه مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه دردانشگاههای آزاد اسلامی استان کرمان گفت :وظیفه اصلی ما در مجموعه دانشگاهی تولید علم و گسترش دانش و پژوهش میباشد و هر فعالیتی انجام میدهیم باید جنبه زمینه ای داشته باشند تا ما به دانش و پژوهش و علم برسیم و ما نباید رسالت اصلی خود را فراموش کنیم .

در پایان این جلسه دکتر علیرضا منظری توکلی رئیس محترم  دانشگاه ازاد  استان کرمان از کلیه واحدها خواست در اسرع وقت نسبت به جذب بدهی و مطالبات معوقه خود اقدام نمایند و پیگیریهای لازم بعمل آورند
همچنین دکتر منظری توکلی یکی از اولویت های مهم دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان را پرداخت حق و حقوق کارکنان، اساتید و معلمان سما را دانست.