امروز شنبه دهم آبان ماهسال یک هزار و سیصدو نود و نه 1399/8/10

بازدید جانشین و معاون نیروی انسانی سازمان بسیج اساتید استان کرمان از کانون بسیج اساتید دانشگاه آزادبازدید جانشین و معاون نیروی انسانی سازمان بسیج اساتید استان کرمان از کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد
بازدید جانشین ومعاون نیروی انسانی سازمان بسیج اساتید استان کرمان از کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت  دکتر مرادی جانشین بسیج اساتید به همراه دکتر قاسم پور معاون نیروی انسانی سازمان بسیج اساتید استان کرمان از کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت بازدید کردند. در ابتدای این بازدید دکتر حسن سرحدی رئیس بسیج اساتید واحد جیرفت ضمن خیر مقدم گویی به حاضرین و ارائه گزارش عملکرد خود در این حوزه پرداخت . سپس دکتر اسلامی رئیس دانشگاه و قائم مقام بسیج اساتید واحد جیرفت سخنانی در باب سیاستهای بسیج اساتید و نگاه بسیج اساتید به دانشگاه ایراد کرد . وی کفت : دغدغه اصلی بسیج اساتید بر مبنای نگاه رهبری و طرح اعتلای بسیج اساتید و تدوین نقشه راه آن میباشد . در ادامه قائم مقام بسیج اساتید دانشگاه ازاد اسلامی واحد جیرفت : بر پیگیری بسیج اساتید واحد و تحقق بیانیه گام دوم انقلاب به ویژه تبدیل دانایی به توانایی که هدف اصلی دانشگاه است تاکید کرد. ابلاغ احکام به اعضای شورای بسیج اساتید دانشگاه و ابلاغ حکم به دکتر اسماعیل اسلامی به عنوان قائم مقام بسیج اساتید واحد پایان بخش این مراسم بود.

آخرین وضعیت انتخاب واحد طبق اعلام سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی

1399/06/29 (10:22:51 AM)

اخرین وضعیت انتخاب واحد طبق اعلام سازمان مرکزی دانشگاه آزاد به صورت زیر میباشد. مرحله دوم انتخاب واحد نيمسال جديد مهر99، ویژه دانشجویانی که در مرحله اول موفق به انتخاب واحد نشدند

برنامه زمانبندي انتخاب واحد نيم سال جديد مهر 99:

ورودي هاي 96 و ماقبل:
شنبه 29 شهريور از 8 صبح تا 14 و 10 شب الی 6 صبح روز بعد