جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

1398/05/13 (12:11:00 PM)

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی واحد جیرفت:این جلسه در روز یکشنبه مورخ ۹۸/۵/۱۳ با حضور اعضای محترم شورای فرهنگی واحد در دفتر ریاست محترم دانشگاه تشکیل شد.
در ابتدای این جلسه دکتر اسماعیل اسلامی رئیس واحد جیرفت ضمن خیر مقدم به اعضا و تبریک سالروز پیوند آسمانی و ازدواج حضرت علی (ع) و فاطمه(ص) و نکاتی در خصوص برگزاری منظم و حضور عضو ثابت دانشجویی در جلسه شورای فرهنگی تاکید کردند.
دکتر اسلامی همچنین گفت : حجاب برتر در دانشگاه آزاد واحد جیرفت باید پیشگام باشد و موضوع حجاب برتر در دانشگاه بیشتر مورد بررسی قرار گیرد .ایشان همچنین تاکید کرد: فضای مجازی مورد ارزیابی و رصد قرار گیرد و معاونت فرهنگی دانشگاه و اعضای شورای فرهنگی واحد در اجرای گام دوم انقلاب پیشگام باشند.