امروز شنبه بیست و پنجم مرداد ماهسال یک هزار و سیصدو نود و نه 1399/5/25

شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸
شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸ معاون علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

دکتر طهرانچی در دیدار با جمعی از رؤسای استانی

1399/01/26 (9:34:45 AM)

دکتر طهرانچی در دیدار با جمعی از رؤسای استانی:

واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی زیرساخت‌های لازم برای ارتقای فضای مجازی را فراهم کنند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: واحدها باید قوی شدن در فضای مجازی، آموزش سواد مجازی و فعالیت هیات‌های اندیشه‌ورز درخصوص تولید دانش مواجهه با کرونا را در دستور کار قرار دهند.

دکتر محمدمهدی طهرانچی با تأکید بر اینکه هدف غایی ما رسیدن به یک تمدن نوین اسلامی است، گفت: تمدن نوین اسلامی مورد تأکید مقام معظّم رهبری مدظله العالی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است و دانشگاه آزاد اسلامی در این حوزه فعالیت جدی خواهد داشت.

دکتر طهرانچی با تأکید بر لزوم توجه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به فضای مجازی، تصریح کرد: باید در این زمینه طبق فرمایشات مقام معظّم رهبری (مدظله العالی) عمل کرده و دانشگاه را در فضای مجازی قدرتمند کنیم. در این خصوص لازم است استاد و دانشجو سواد حضور و استفاده از فضای مجازی برای مباحث علمی را داشته باشند. لازمه قوی شدن در فضای مجازی، فراهم کردن زیرساخت و سواد فضای مجازی است. واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید در این زمینه تمام تلاش خود را به کار ببرند و آموزش‌های لازم را در فضای مجازی ارائه دهند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این‌که آموزش در فضای مجازی شیوه‌های خاص خود را می‌طلبد، گفت: واحدها شیوه‌های لازم برای برگزاری هرچه مطلوب‌تر کلاس‌ها در فضای مجازی را به کار بگیرند.

دکتر طهرانچی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی باید بتواند با موفقیت در آموزش مجازی، به اعتماد مردم پاسخ مناسبی دهد.