1399/03/22 (12:54:56 AM)

سامانه امتحانات غیرحضوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت فعال شد/ واحد جیرفت پیشتاز در ارائه خدمات آموزشی به صورت الکترونیک

دکتر اسماعیل اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت گفت: به منظور حفظ سلامتی دانشجویان و جلوگیری از تردد در شرایط فعلی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت اقدام به راه‌اندازی سرویس برگزاری امتحانات به صورت غیرحضوری و آنلاین کرد.

دکتر اسلامی بیان کرد: با توجه به تأکید دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر لزوم حفظ سلامت دانشجویان و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و در پی برگزاری جلسات مکرر دکتر طهرانچی درباره نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه در شرایط شیوع ویروس کرونا، بستر و زیرساخت امتحانات به صورت غیرحضوری برای کلیه مقاطع تحصیلی در هفته اول فعال شد و در دسترس دانشجویان این دانشگاه قرار گرفت.

وی با عنوان اینکه تامین سلامت روانی و جسمی دانشجویان و ایجاد فضایی بی دغدغه و با امنیت خاطر برای برگزاری امتحانات در اولویت قرار دارد، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت در راستای پروتکل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا تلاش می‌کند هماهنگی‌ها را مطابق تقویم آموزشی انجام دهد تا دانشجویان در زمان مقرر امتحانات خود را بر اساس ارزشیابی‌های استاد در قالب آزمون الکترونیکی و یا سایر روش‌های ارزشیابی بگذرانند.

وی تاکید کرد: تقویم آموزشی در این واحد دانشگاهی به هیچ عنوان تغییر نخواهد کرد و امتحانات دقیقاً مطابق با جدول زمان بندی در کارت ورود به جلسه به نحوی که ذکر شد، برگزار می‌شود.

دکتر اسماعیل اسلامی در ادامه بیان کرد: تنها منبع و مرجع رسمی اخبار و اطلاعیه‌ها صرفاً روابط عمومی دانشگاه می‌باشد که در وب سایت دانشگاه درج خواهد شد و همچنین فایل راهنمای تصویری ورود به سامانه امتحانات دانشجویان و نحوه استفاده از آن را روابط عمومی دانشگاه تدوین و در اولین فرصت در دسترس دانشجویان قرار خواهد داد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: دانشجویان در کمال آرامش و بی‌دغدغه به سلامت نیمسال جاری را به پایان برسانند.