امروز شنبه بیست و پنجم مرداد ماهسال یک هزار و سیصدو نود و نه 1399/5/25

شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸
شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸ معاون علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

پیام تبریک مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

1399/02/27 (11:08:55 AM)

مقام معظّم رهبری (مدظله العالی):

«روابط عمومی بهترین نمایانگر اوضاع داخلی یک نهاد از یک سو و از سوی دیگر منعکس‌کننده چگونگی مسائلی است که در آن نهاد می‌گذرد.

روابط عمومی‌ها به‌طور هنرمندانه اطلاع‌رسانی کنند تا مردم با جان و دل بپذیرند.

سازمان‌های پیشرو، روابط عمومی را به عنوان اتاق فکر مدیران و مدیریت افکار عمومی قلمداد می‌کنند و با در اختیار گذاشتن امکانات مورد نیاز مسیر شفافیت و اطلاع رسانی را برای ایشان هموار می‌سازند.

اینجانب روز ارتباطات و روابط عمومی را به دست‌اندرکاران این عرصه به ویژه همکاران خدوم روابط عمومی‌های ادارات و ادارات کل شهرستان جیرفت و روابط عمومی‌های دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان کرمان تبریک و تهنیت عرض نموده، امید است شاهد موفقیت روزافزون همه همکاران حوزه روابط عمومی در اعتلای اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران باشیم.

فرهاد مشایخی