تودیع و معارفه معاونت سما دانشگاه آزاد واحد جیرفت برگزار شد.

1398/05/02 (11:57:05 AM)

تودیع و معارفه معاونت سما دانشگاه آزاد واحد جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد جیرفت: صبح روز چهارشنبه دوم مرداد ماه طی مراسمی در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد واحد جیرفت دکتر حسن سرحدی عضو هیئت علمی واحد جیرفت به عنوان معاون سما جیرفت معرفی شد .
در این مراسم که با حضور دکتر اسلامی ریاست دانشگاه آزاد واحد جیرفت، هیئت رئیسه، مدیر آموزش و پرورش شهرستان عنبرآباد ، کارکنان واحد و کارکنان سما برگزار شد .
پس از تلاوتی چند از کلام وحی ، رئیس واحد جیرفت ضمن ابراز تشکر از زحمات آقای مهدی تکاور معاون سابق سما ، انتصاب آقای دکتر حسن سرحدی را تبریک گفته و برای ایشان در جهت ارتقای سطح آموزشی، پژوهشی، و فرهنگی حوزه سما آرزوی موفقیت نمود .
همچنین در پایان مراسم از تلاشهای معاونت سابق آقای تکاور قدر دانی و حکم معاونت سما به آقای دکتر حسن سرحدی ابلاغ گردید .