سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل بر جامعه فرهیخته دانشگاهی مبارکباد.

نسخه فارسیفارسیامروز پنجشنبه بیست و هشتم تیر ماه-سال یک هزار و سیصدو نود و هفت

ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفتثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت
 ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

اداره تربيت بدني:

اداره تربيت بدني دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت با توجه به هدف هاي والاي مسئولين تربيت بدني و معاونت محترم ورزش دانشگاه آزاد اسلامي به روح بلند پهلواني و جوانمردي و در جهت ايجاد محيطي سالم و روحيه نشاط و شادابي در دانشگاه جهت بالا بردن سطح كيفي آموزش دانشجويان و انجام رسالت خود سعي كرده با ياري از خداوند منان و همكاري مسئولين محترم دانشگاه و اهالي ورزش و پيشكسوتان و مربيان ورزشي و با برنامه هاي مدون و مناسب با انجام فعاليت ها و مسابقات، نقشي هر چند كوچك در رسيدن به اهداف والاي ذكر شده داشته باشد.

شايان ذكر است دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت با دارا بودن امكانات ورزشي، زمين چمن، سالن واليبال مجزا، سالن تنيس روي ميز، سالن ژيمناستيك، سالن كشتي و سالن ورزشي ولايت با متراژ كلي 1800 متر مربع قابل استفاده در رشته هاي ورزشي فوتسال، هندبال، بسكتبال و بدمينتون مي باشد و همچنين داراي رختكن مجزا جهت برادران و خواهران، دفتر، انبار و سرويس بهداشتي است.

مسابقات جام رمضان والیبال دانشجویان خواهر

مسابقات جام رمضان والیبال کارکنان