امروز پنجشنبه بیست و نهم شهریور ماهسال یک هزار و سیصدو نود و هفت 1397/6/29

درخشش دانش آموزان مدارس سما جیرفت در آزمون تیزهوشاندرخشش دانش آموزان مدارس سما جیرفت در آزمون تیزهوشان
درخشش دانش آموزان مدارس سما جیرفت در آزمون تیزهوشان استاد مهدی تکاور معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد جیرفت در این باره گفت: «دبستان دخترانه و پسرانه سما جیرفت با اعلام نتایج آزمون‌های تیزهوشان بیشترین درصد قبولی را در شهرستان جیرفت و استان کرمان از آن خود کرده است.»   وی افزود: «مدارس سما در سال تحصیلی ۹۷_۹۶ در زمینه‌های علمی، فرهنگی، آموزشی و هنری نیز موفقیت‌های قابل توجهی در سطح کشور، استان و شهرستان کسب کردند.»   معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد جیرفت با ذکر این نکته که امکانات، تجهیزات و فضای مناسب و خوب مدارس سما در این شهرستان قابل توجه است، حضور مدیران و معلمان متعهد و مجرب را یکی دیگر از شاخصه های موفقیت این مدارس عنوان کرد.   وی گفت: «هر موسسه آموزشی برای خود اهدافی را معین می‌سازد تا بتواند با طرح برنامه‌های مختلف شرایط به تحقق رساندن آن را مهیا سازد، بنابراین هدف ما در حوزه معاونت سما واحد جیرفت، تعلیم و تربیت دانش‌آموزان، ایجاد محیط مناسب برای رشد و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان و آرامش خاطر خانواده‌ها و ارتقاء مدارس سما از نظر کمی و کیفی و قرار گرفتن در بین مدارس تراز اول استان است که بحمدالله نیز با توجه به کسب موفقیت‌های زیاد و استقبال خانواده‌ها و رضایت آنان به جرات می‌توان گفت که خوب عمل کرده‌ ایم و موفق بوده‌ایم.»   استاد مهدی تکاور اظهار داشت: «بین موسسات غیر دولتی شهرستان جیرفت مجموعه سما به خاطر ایجاد تمام مقاطع تحصیلی در هر ۲ جنسیت دخترانه و پسرانه هم از لحاظ آمار دانش آموزی و هم از نظر کیفی بیشترین نقش را در امر آموزش صحیح در شهرستان جیرفت ایفاء کرده ایم.»   وی در مورد دیگر فعالیت‌های مجموعه سما افزود: «سما جیرفت نسبت به سایر مراکز آموزشی در کسب مقام‌ها در مسابقات مختلف، قبولی در مدارس تیزهوشان شهرستان و قبولی در دانشگاه های معتبر و مراکز آموزش عالی هر ساله پیشگام و پیشتاز است.»   استاد تکاور بیان کرد: دبستان دخترانه سما رتبه اول را با ۱۵ نفر قبولی در تیزهوشان و دبستان پسرانه سما رتبه دوم را نیز با هشت نفر قبولی از آن خود کرد، که از زحمات مدیران مدارس خانم عسکری و آقای دهش، آموزگاران فرهیخته بخت، شفیعی، سالاری، جعفری، مهنی، نادری و سایر همکاران گرامی و پرتلاش تقدیر و تشکر می نمائیم.   شایسته ذکر است در پی خبر قبولی و درخشش دانش آموزان مدارس سما در آزمون تیزهوشان، دکتر اسماعیل اسلامی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت با صدور پیام تبریک ویژه از استاد مهدی تکاور معاونت امور مدارس سما واحد جیرفت به لحاظ مدیریت و عملکرد بسیار مطلوب و ارزنده این استاد گرانقدر در سطح شهرستان و استان کرمان تقدیر و تشکر کرد و آمادگی و حمایت خود را جهت همکاری در ارتقاء همه جانبه مدارس سما اعلام کرد.

درخشش دانش آموزان مدارس سما جیرفت در آزمون تیزهوشان

اداره تربيت بدني:

اداره تربيت بدني دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت با توجه به هدف هاي والاي مسئولين تربيت بدني و معاونت محترم ورزش دانشگاه آزاد اسلامي به روح بلند پهلواني و جوانمردي و در جهت ايجاد محيطي سالم و روحيه نشاط و شادابي در دانشگاه جهت بالا بردن سطح كيفي آموزش دانشجويان و انجام رسالت خود سعي كرده با ياري از خداوند منان و همكاري مسئولين محترم دانشگاه و اهالي ورزش و پيشكسوتان و مربيان ورزشي و با برنامه هاي مدون و مناسب با انجام فعاليت ها و مسابقات، نقشي هر چند كوچك در رسيدن به اهداف والاي ذكر شده داشته باشد.

شايان ذكر است دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت با دارا بودن امكانات ورزشي، زمين چمن، سالن واليبال مجزا، سالن تنيس روي ميز، سالن ژيمناستيك، سالن كشتي و سالن ورزشي ولايت با متراژ كلي 1800 متر مربع قابل استفاده در رشته هاي ورزشي فوتسال، هندبال، بسكتبال و بدمينتون مي باشد و همچنين داراي رختكن مجزا جهت برادران و خواهران، دفتر، انبار و سرويس بهداشتي است.

مسابقات جام رمضان والیبال دانشجویان خواهر

مسابقات جام رمضان والیبال کارکنان